Φάρσαλα: Βρήκαν το δολοφόνο τρία χρόνια μετά!Έκαψε ζωντανή την… προστατευόμενή του και έμεινε ασύλληπτος επί τρία ολόκληρα χρόνια, ένας 71χρονος σήμερα άνδρας! Δεν υπολόγισε, όμως, τις δυνατότητες των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. που, παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που πέρασε, κατάφεραν με μια σειρά εξετάσεων να αποκαλύψουν ότι η άτυχη Μαριάννα Μαγδαναλεύρου είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Η 26χρονη τότε γυναίκα είχε βρει τραγικό θάνατο από σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα στις 3 Φεβρουαρίου 2011, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι της στα Φάρσαλα. Ο 44χρονος αρραβωνιαστικός της την είχε βρει νεκρή αφού είχε σβήσει διάφορες εστίες φωτιάς μέσα στην ισόγεια μονοκατοικία όπου συγκατοικούσαν. Αρχικά, ο θάνατός της είχε αποδοθεί σε ατύχημα ή αυτοκτονία.

Οι έρευνες που δεν σταμάτησαν ποτέ, όμως, απέδειξαν ότι τη φωτιά είχε βάλει ο 71χρονος ο οποίος είχε αναλάβει ατύπως την προστασία της κοπέλας πριν από 12 χρόνια, όταν ο πατέρας της είχε εξαφανιστεί! Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας που παρέλαβε τη δικογραφία από την Ασφάλεια μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ευρημάτων από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και του επέβαλε τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίας του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ώσπου η υπόθεση να φτάσει στα δικαστικά έδρανα.

Μανώλης Βάιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.