Αγαπημένοι ηθοποιοί, άνθρωποι του θεάτρου και του πενταγράμμου «έφυγαν» από κοντά μας το 2013

 Οι Έλληνες επώνυμοι που “έφυγαν” από τη ζωή το 2013

Ο Τόμας Πρωτόπαπας«έφυγε» από τη ζωή, μετά από έξι εβδομάδες εντατικής νοσηλείας στο ΚΑΤ. Να υπενθυμίσουμε ότι ο 26χρονος ηθοποιός είχε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Αττική οδό.

Ο Μιχάλης Ασλάνης πέθανε σε ηλικία 63 χρονών στις 28 Αυγούστου, μετά από κατανάλωση υπερβολικής δόσης χαπιών και τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του στο Κολωνάκι.

Η Ειρήνη Κουμαριανού “έφυγε” από τη ζωή στις 23 Ιανουαρίου, σε ηλικία 82 ετών. Η ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά της.

Ο Ανδρέας Ντούζος, στις 30 Απριλίου έχασε την μάχη για τη ζωή σε ηλικία 76 ετών. Τα τελευταία χρόνια έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ενώ νοσηλεύτηκε και στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα που είχε.

Ο Μιχάλης Γιαννάτος, που είχε πρωταγωνιστήσει στο “Εξπρές του Μεσονυκτίου”, το “Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι”, την «Πολίτικη κουζίνα» άφησε την τελευταία του πνοή στις 17 Σεπτεμβρίου. Ο ηθοποιός πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

H Πόλυ Πάνου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 73 ετών στις 27 Σεπτεμβρίου 2013 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ο αθλητικογράφος, ΦίλιπποςΣυρίγοςπέθανε σε ηλικία 65 χρονών στις 14 Οκτωβρίου “¨χτυπημένος” από τον καρκίνο.

Φτωχότερος έγινε ο δημοσιογραφικός κόσμος στις 4 Νοεμβρίου από το χαμό του Γιάννη Καλαμίτση.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Νίκος Φώσκολοςάφησε την τελευταία του πνοή στις 30 Οκτωβρίου σε ηλικία 86 ετών μετά από μία μόλις μέρα νοσηλείας σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Την τελευταία του πνοή άφησε στις 13 Αυγούστου σε ηλικία 70 χρονών ο σκηνοθέτηςΓιώργος Κατακουζηνός, γνωστός κυρίως από την τεράστια εμπορική επιτυχία του στον κινηματογράφο με τον «Αγγελο» (1982), μια ταινία εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα που είχαν συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.

ΟΝίκος Ναουμίδηςπέθανε 8 ιουλίου σε ηλικία 63 χρονών το Σάββατο το βράδυ από ανακοπή καρδιάς.
Το χρόνο που μας πέρασε “έφυγε” από κοντά μας μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς της δραματικής σκηνής τόσο στον κινηματογράφο η Αντιγόνη Βαλάκου.

Ο Λευτέρης Βογιατζήςπέθανε ηλικία 68 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Ο Φώτης Πολυμέρης, ο οποίος ερμήνευσε τραγούδια που σημάδεψαν την εποχή του, με κορυφαίο το “Άστα τα μαλάκια σου”, έφυγε στις 29 Μαϊου από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών.

Στις 23 Μαΐου «έφυγε» από τη ζωή ο τραγουδιστής και συνθέτης – σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς, ο Ζορζ Μουστακί.

Σοκ προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο και ο ξαφνικός χαμός της 49χρονου ηθοποιού Τζώρτζιας Θεοδώρου.

Τέλος στις 25 Φεβρουαρίου συγκλόνισε την καλλιτεχνική κοινότητα ο άδικος θάνατος του Στρατή Τσοπανέλλη έναν εκ των πρωταγωνιστών της υπέροχης ταινίας της Τόνιας Μαρκετάκη “¨Η τιμή της αγάπης” αλλά και της θρυλικής επίσης ταινίας της σειράς “Το Θέατρο της Δευτέρας”, “Ματωμένος γάμος”  καθώς και της ταινίας  “Εν πλω”.

gossip-tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.