Εφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας σε νυχτερινά κέντρα
Το «σαφάρι» των ανδρών της Οικονομικής Αστυνομίας σε κέντρα διασκέδασης συνεχίστηκε διενεργώντας ελέγχους και το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Η διασκέδαση είχε «χτυπήσει» κόκκινο στο νυχτερινό κέντρο οπού εμφανίζεται ο Νίκος Βερτής όταν έκαναν έλεγχο και ζήτησαν από την επιχείρηση το συμβόλαιο με τον καλλιτέχνη.

Το συμβόλαιο δεν παρουσιάστηκε όπως ορίζει ο νόμος στους ελεγκτές του ΣΔΟΕ. Ο υπεύθυνος του καταστήματος ισχυρίζεται ότι έχουν ακολουθηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ

Το συμβόλαιο με τον καλλιτέχνη Νίκο Βέρτη έχουμε να δηλώσουμε ότι είναι σε ισχύ με ημερομηνία λήξης 31-12-2013. όσο για το νέο συμβόλαιο θα κατατεθεί σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος μέχρι τις 20 Ιανουαρίου στην αρμόδια ΔΟΥ.

Τέλος θα κινηθούμε νομικά εναντίον οποιουδήποτε διακινεί ψευδή, συκοφαντικές πληροφορίες η με δόλο σχετικά με την επιχείρηση μας.

Το ΣΔΟΕ στον ίδιο έλεγχο βρήκε δύο αδήλωτους παρκαδόρους, ενώ σε διπλανό μαγαζί της Παραλιακής υπήρχε άλλη μια τέτοια περίπτωση.

Αν το συμβόλαιο του Νίκου Βέρτη αποδειχτεί ότι έχει κατατεθεί στην εφορία τότε όλα θα λήξουν χωρίς άλλη αναστάτωση. αν όμως το κατάστημα έχει παρανομήσει το πρόστιμο ξεπερνά τα 2500 ευρώ ενώ και ο τραγουδιστής θα δεχτεί σαρωτικό έλεγχο στο φορολογικά του.

Star

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.