Δείτε τις ανάγκες ανάλογα με τον τύπο τους
Κάθε πότε πρέπει να λούζετε τα μαλλιά σαςΗ απάντηση δεν μπορεί να είναι ίδια για όλους καθώς εξαρτάται από τον τύπο μαλλιών μας.

Εάν έχουμε λιπαρά μαλλιά καλό θα ήταν να τα λούζουμε δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, ιδανικά με ένα εξειδικευμένο σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά που και θα περιορίζει την λιπαρότητά τους και θα τους χαρίζει όγκο.

Εάν έχουμε ξηρά μαλλιά αποφεύγουμε το λούσιμο πάνω από δυο φορές την εβδομάδα και δεν ξεχνάμε την ενυδάτωση στις άκρες που τόσο έχουν ανάγκη.

Σε περίπτωση ξηροδερμίας, συνίσταται το λούσιμο δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για να παραμένει καθαρή η επιδερμίδα από τυχόν φολίδες που ίσως δημιουργούνται από αυτήν. Η χρήση ενός ειδικού σαμπουάν για ξηροδερμία είναι απαραίτητη.

Σε περίπτωση που λούζεστε κάθε μέρα καλό θα ήταν να εφαρμόζεται το σαμπουάν μία φορά και αν έχετε μακριά μαλλιά ή μαλλιά που έχουν υποστεί τεχνικές εργασίες, το conditioner είναι απαραίτητο για τις άκρες.

 fe-mail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.