Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Φλέβα χρυσού ανακάλυψαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ

Δεκέμβριος 30th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ

Το ΣΔΟΕ  ξεκίνησε την έρευνα από τα ληξιαρχεία, μετά ακολούθησαν οι μαιευτικές κλινικές και στο τέλος έφθασε στους γιατρούς Κύκλωμα φοροδιαφυγής, στο οποίο εμπλέκονται δεκάδες γιατροί μαιευτήρες, εντοπίστηκε από το ΣΔΟΕ. Η δράση του απλωνόταν σε δήμους της Αττικής, της Κρήτης και της Αχαΐας. Δεν ενημέρωναν τα βιβλία και δεν εξέδιδαν αποδείξεις. Στοιχεία αναζητήθηκαν και από τα Ληξιαρχεία.

«Στο χέρι» έχει βάλει το ΣΔΟΕ δεκάδες μαιευτήρες οι οποίοι… ξεχνούσαν να κόβουν παραστατικά. Σε μια παράλληλη έρευνα σε Αττική, Πάτρα και Κρήτη οι ελεγκτές του Σώματος βρήκαν ίχνη «κυκλώματος» εκτεταμένης φοροδιαφυγής.

Και αυτό καθώς διαπιστώθηκε πως οι γιατροί που είχαν κάνει καισαρικές τομές και φυσιολογικούς τοκετούς δεν είχαν ενημερώσει ποτέ τα βιβλία τους για τις ιατρικές πράξεις και δεν είχαν εκδώσει τις προβλεπόμενες αποδείξεις παροχής υπηρεσιών.

έθνος

This entry was posted on Δευτέρα, Δεκέμβριος 30th, 2013 at 17:09 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply