Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης για τα τέλη κυκλοφορίας

Δεκέμβριος 30th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ουρές σημειώνονται το πρωί της Δευτέρας στις εφορίες και τις τράπεζες
Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης για τα τέλη κυκλοφορίαςΟυρές σημειώνονται το πρωί της Δευτέρας στις εφορίες και τις τράπεζες από πολίτες που περίμεναν τελευταία στιγμή για να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας.

Οι φορολογούμενοι έχουν περιθώριο μέχρι και αύριο, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση για την εξόφληση των τελών, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι αυτή την ώρα.

Δεν αποκλείεται η παράταση να είναι ολίγων ημερών και άτυπη.

Κλειστές οι εφορίες την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου

Στο μεταξύ κλειστές θα παραμείνουν την Πέμπτη 02/01/2014 και την Παρασκευή 03/01/2014 όλες οι εφορίες και οι υπόλοιπες υπηρεσίες της φορολογικής διοίκησης για το κοινό. Αυτό σημαίνει ότι, μετά την ερχόμενη Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, η επόμενη ημέρα, κατά την οποία το κοινό θα έχει δυνατότητα να συναλλαχθεί με τα υποκαταστήματα, θα είναι η 7η Ιανουαρίου, δεδομένου ότι ακολουθεί Σαββατοκύριακο, καθώς και η αργία των Φώτων.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, οι προθεσμίες εκπλήρωσης υποχρεώσεων των πολιτών παρατείνονται σύμφωνα με την ΠΟΛ 1101/2002, δηλαδή για την αμέσως επόμενη εργάσιμη μέρα.

newsbeast

This entry was posted on Δευτέρα, Δεκέμβριος 30th, 2013 at 17:52 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply