ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕΚ 2-0 (ΠΑΡ.)
Τραγωδία, απελπισία, κατάντια και αποκλεισμός!

Από την ΑΕΚ τα έχουμε δει όλα. Αλλά το σημερινό δεν έχει προηγούμενο.

Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής με εκτός έδρας ήττα 2-0 στην παράταση από τον Αγροτικό Αστέρα και έγραψε ακόμα μία μελανή σελίδα στην ιστορία της. Τραγικός και παρατηρητής ο Τραϊανός Δέλλας, στον κόσμο τους οι ποδοσφαριστές, παραδόθηκαν αμαχητί στην ομάδα του Ευόσμου και κατάφεραν να ηττηθούν και να μην πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού!

Το καμπανάκι του κινδύνου είχε χτυπήσει σε προηγούμενα παιχνίδια, αλλά ουδείς φαίνεται πως το «άκουσε» σοβαρά. Η Ενωση κέρδισε τον Ηλυσιακό στο 85′, τον Ηρόδοτο στις καθυστερήσεις, αναδείχθηκε ισόπαλη στο Μενίδι απέναντι στον Αστέρα Βάρης και οι τελευταίες της εμφανίσεις προκαλούσαν απορίες για το μέλλον αυτής της ομάδας.

Ήρθε λοιπόν, το Καυταντζόγλειο να “ξεγυμνώσει” τα προβλήματα των “κιτρινόμαυρων” και να φέρει στο προσκήνιο τα πολλά αγωνιστικά θέματα που έχει ο σύλλογος.

Η ΑΕΚ έχασε από τον Αγροτικό Αστέρα με 2-0 για τα προημιτελικά του κυπέλλου και μοίρασε πίκρα, στεναχώρια, προβληματισμό και αγανάκτηση στον κόσμο της που την ακολουθεί από την πρώτη στιγμή της επιστροφής του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ηγεσία.

Κακό το α’ μέρος

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στον Αστέρα. Ο Λαζαρίδης έκανε πολύ ωραία προσωπική ενέργεια από δεξιά, γύρισε στον Βελλίδη μέσα στην περιοχή, όμως, ο φορ των γηπεδούχων άνοιξε το κοντρόλ και τον πρόλαβε ο Καραγκιολίδης. Στο 21′ το σουτ απο τον Μπρέσεβιτς πέρασε άουτ. Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 39′ για τον Αγροτικό. Ο Βελλίδης πέρασε από το πλάι τον Κορδέρο και τον Καραγκιολίδη, όμως την τελευταία στιγμή τον έκοψε ο Τσιρίλο.

Χαμένες ευκαιρίες για τον Αστέρα

Ο Αστέρας απείλησε πρώτος στις αρχές της επανάληψης. Ο Βελλίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Καραγκιολίδης απέκρουσε σε κόρνερ. Νέα ευκαιρία για τον Αστέρα στο 71′, με τον Λαζαρίδη να μην μπορεί να νικήσει τον Καραγκιολίδη. Ο ίδιος παίκτης στο 88′ σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε εκτός. Στις καθυστερήσεις, ο Πλατέλλας απείλησε από αριστερά, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ και το ματς στην παράταση.

Η τραγωδία…γράφτηκε

Ο Αστέρας έφτασε και πάλι κοντά στην πηγή στο δεύτερο λεπτό της παράτασης με τον Κρυστάλη να σουτάρει απο καλή θέση, αλλά να στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 98′ η κεφαλιά του Μπρέσεβιτς πέρασε εκτός. Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Κρυστάλλης με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για τον Αγροτικό και στο 110′ ο Λαζαρίδης έγραψε το 2-0.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 106′ Κρυστάλλης, 110′ Λαζαρίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκρανάς (Ξάνθης)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 111′ Γεωργιάδης (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 36′ Θεοδωρίδης, 56′ Γεωργιάδης, 69′ Σαμουηλίδης, 73′ Κουκουλέκης- 61′ Πλατέλλας, 71′ Γεωργέας

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης (75′ Κρυστάλλης), Γεωργιάδης, Γκρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Θεοδωρίδης (57′ Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης (46′ Κουκουλέκης), Βελλίδης, Λαζαρίδης.

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Τσιρίλο, Ρόβας, Ανάκογλου, Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ (46′ Αργυρίου), Πλατέλλας, Γροντής (80′ Τσεβάς).

Κωνσταντίνος Λάππας

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, όπου συμμετέχει και η ΑΕΛ στους αγώνες που έγιναν:

Αποτελέσματα 2ης φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής
30. Αγροτικός Αστέρας-ΑΕΚ 2-0 παρ. (0-0 καν.)
31. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Πανελευσινιακός 0-1
32. Διγενής Λακκώματος-Ατρόμητος Αχαϊας  0-1
29. Κοζάνη-ΑΕΛ 17.30

Ημιτελικός Διπλός αγώνας (22/01 Τετάρτη, 23/02 Κυριακή)
33. Νικητής αγώνα 29-Αγροτικός Αστέρας
34. Πανελευσινιακός-Ατρόμητος Αχαϊας

Τελικός
*Νικητής αγώνα 33-Νικητής αγώνα 34

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.