Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Τι απαντά ο Βαρβιτσιώτης για τα μπουζούκια και τον λουλουδοπόλεμο στην Πάολα

Δεκέμβριος 29th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Άναυδοι οι τροικανοί με βίντεο του υπουργείου Ναυτιλίας - Έδωσαν εύσημα στον Υπουργό [Βίντεο]Ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι τα «έσπασε» στα μπουζούκια, σπαταλώντας χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια για την Πάολα.

«Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα & φωτογραφίες που με συκοφαντούν. Είναι ψευδή & όσοι τα αναπαράγουν θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter, ο υπουργός Ναυτιλίας.

Λίγο αργότερα, ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου Ναυτιλίας ξεκαθάρισε ότι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν ήταν εκείνος ο υπουργός που αναφέρεται στα Μέσα ότι εθεάθη στα μπουζούκια να επιδίδεται σε λουλουδοπόλεμο.

«Ο Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν τα έσπασε σε μπουζουξίδικο ούτε ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια, όπως συκοφαντικά αναγράφεται. Όντως βρέθηκε προχθές καλεσμένος από παρέα σε νυχτερινό κέντρο, αλλά δεν κάθισε σε κανένα τραπέζι, αλλά στο μπαρ με μια φίλη του», ανέφερε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε:

«Ήπιε δύο ποτά και παρέμεινε στο μαγαζί για μισή ώρα τουλάχιστον. Ούτε λουλούδια όπως γράφεται, ούτε τίποτε άλλο που να προκαλέσει. Υπάρχουν άλλωστε μάρτυρες και αποδείξεις γι αυτό. Όλες οι υπερβολές που γράφτηκαν στον Τύπο για υπουργό της κυβέρνησης ότι τα έσπασε σε μπουζουξίδικο και πέταγε λουλούδια, είναι εκτός πραγματικότητας, κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας και προφανώς εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα, με κύριο τη στοχοποίηση του ίδιου του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου».

Με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να συνεχίζει να τουιτάρει ασταμάτητα…

Εντός της ημέρας θα καταθέσω μήνυση εναντίον όσων διακινούν εμφανώς παραποιημένη φωτογραφία μου

 koolnews

This entry was posted on Κυριακή, Δεκέμβριος 29th, 2013 at 13:40 and is filed under ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply