Η γνωστή ηθοποιός κατηγορεί τους παραγωγούς της ταινίας: «Τα φτερά της νύχτας» ότι γύρισαν γυμνή σκηνή εν αγνοία της

Η επίμαχη σκηνήΑποζημιώση, ύψους 30.000 τουρκικών λιρών, από τους παραγωγούς της ταινίας «Τα φτερά της νύχτας» αξιώνει η διάσημη Τουρκάλα ηθοποιός Μπερέν Σαάτ, γνωστή και από το ρόλο της στην τουρκική τηλεοπτική σειρά Φατμαγκιούλ.

Η Μπερέν κατηγορεί τους παραγωγούς της ταινίας ότι γύρισαν γυμνή σκηνή εν αγνοία της και συγκεκριμένα ότι σε μια ερωτική σκηνή τοποθέτησαν καθρέφτη στο πλατό για να φανεί το στήθος της.

Όπως αναφέρει το «Tv Zapping», τέσσερα χρόνια μετά την προβολή της ταινίας με πρωταγωνιστές τους Μουράτ Ουναλμίς και Μπερέν Σαάτ, οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες με τον συμπρωταγωνιστή της «Φατμαγκιούλ» να εμφανίζεται στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης των παραγωγών.

Ο Ουναλμίς υποστηρίζοντας τους παραγωγούς κατέθεσε στο δικαστήριο «πιστεύω πως η Μπερέν είδε αυτό τον καθρέφτη. Ο αληθινός ηθοποιός ξέρει τα ανοίγματα της κάμερας, τα υπολογίζει με μαθηματική ακρίβεια. Αποκλείεται η Μπερέν να μην είδε ολόκληρο καθρέφτη. Άλλωστε είναι καθρέφτης ντουλάπας. Όταν τον είδε έπρεπε να καταλάβει πως θα φαινόταν κάτι και στην κάμερα, ή να μη δεχόταν καν να γυρίσει αυτή τη σκηνή. Άλλωστε η σκηνή δεν ήταν χυδαία».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της Σαάτ, Ογούζ Μουφτούογλου, δήλωσε πως «στήθηκε παγίδα με καθρέφτη στη Σαάτ».

πρώτο θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.