Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Υπόθεση ντόπινγκ: «Συνειδητά, δεν έχω κάνει χρήση της ουσίας» είπε ο Μπανιώτης

Δεκέμβριος 27th, 2013 by Χρήστος Μίμης

«Συνειδητά, δεν έχω κάνει χρήση της ουσίας» είπε ο Μπανιώτης

Με γραπτή δήλωσή του, ο Κώστας Μπανιώτης αρνήθηκε ότι έχει κάνει συνειδητά χρήση της απαγορευμένης ουσίας που βρέθηκε στον οργανισμό του έπειτα από ντόπινγκ κοντρόλ.

Ο έλληνας αθλητής παραδέχθηκε ότι η ουσία φουροσεμίδη βρέθηκε στον οργανισμό του αλλά εκφράζει την απορία για το πως.

«Γι’ αυτό πρώτο μας μέλημα είναι να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα, για να μάθουμε πως προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα», αναφέρει ο Μπανιώτης.

Αναλυτικά, η δήλωση που έκανε ο Κώστας Μπανιώτης στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ:

«Στις 28/11/2013 μου πραγματοποιήθηκε έλεγχος doping control από τον ΕΣΚΑΝ, στον οποίο βρέθηκα θετικός στην ουσία φουροσεμίδη. Ολα αυτά τα χρόνια είχα μια σταθερή αθλητική πορεία και συνεχή αγωνιστική παρουσία εγχώρια και διεθνώς και πάντα ήμουν συνεπής, χωρίς να δίνω το παραμικρό δικαίωμα απέναντι στους ελεγκτικούς μηχανισμούς και στον αθλητικό χώρο.

Εγώ και ο προπονητής μου δίναμε καθημερινά και για χρόνια, τον προσωπικό μας αγώνα, αγωνιζόμενοι για την άξια και την αντίληψη μας για τον αθλητισμό, παρά το γεγονός ότι φορτωνόμασταν βάρη και ευθύνες, που δεν μας αφορούσαν και δεν μας αναλογούσαν, ιδίως μέσα στη γενικότερη κρίση που αντιμετωπίζει αυτήν την ώρα η χώρα μας. Είναι γεγονός ότι η ουσία αυτή βρέθηκε στον οργανισμό μου.

Γι’ αυτό πρώτο μας μέλημα είναι να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα, για να μάθουμε πως προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, γιατί συνειδητά δεν έχω κάνει χρήση αυτής της ουσίας».

δολ

This entry was posted on Παρασκευή, Δεκέμβριος 27th, 2013 at 14:49 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΤΙΒΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply