Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ενώπιον της εκκλησιαστικής Δικαιοσύνης ο διάκονος που φορούσε γυναικεία ρούχα

Δεκέμβριος 27th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ι.Μ. ΓΟΡΤΥΝΟΣ

Ενώπιον της εκκλησιαστικής Δικαιοσύνης καλείται να απολογηθεί ο διάκονος από την Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, φωτογραφίες τους οποίου δημοσιεύθηκαν σε εφημερίδες και sites του διαδικτύου, εμφανίζοντας τον να φορά γυναικεία ρούχα.

Με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η Μητρόπολη στην οποία ανήκει, σημειώνει πως ο κληρικός, δεν έχει χειροτονηθεί από τον μητροπολίτη Γόρτυνος κ. Ιερεμία αλλά προσλήφθηκε ύστερα από αίτημα του και τις θετικές εισηγήσεις «αξιόπιστων προσώπων» όπως σημειώνεται.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως οι κάτοικοι των χωριών που εξυπηρετούσε «ήταν ενθουσιασμένοι από τον χαρακτήρα και την εργατικότητά του, αλλά τα δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες μας εξέπληξαν».

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Μητρόπολη Γόρτυνος, ο κληρικός απολογούμενος για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ανέφερε πως λήφθηκαν πριν από έξι χρόνια σε αποκριάτικο πάρτυ.

«Ήθελε είπε να βάλει στη ζωή του μία καινούργια αρχή αποτάσσοντας κάποιες λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος, τις οποίες όμως δεν μας είχε αναφέρει όταν προσήλθε στην Μητρόπολη» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Όπως γράφει το dogma.gr, τις ανακρίσεις έχει αναλάβει ο πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Γόρτυνος, αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Κανάκης.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση

This entry was posted on Παρασκευή, Δεκέμβριος 27th, 2013 at 14:05 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply