ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ
Λεφτά υπάρχουν για τον Μιχάλη Λιάπη!

Κατά δήλωσή του, δεν είχε χρήματα για να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας και τον φόρο πολυτελείας για το τζιπ του, με αποτέλεσμα να το κυκλοφορεί παράνομα για να μην… αδειάσει η μπαταρία. Όμως, τα χρήματα του περισσεύουν για να κάνει διακοπές πολυτελείας στην Μαλαισία, όπου η θερμοκρασία είναι 30 βαθμοί Κελσίου -προφανώς δε, αυτό τον βοηθά να μην ξοδέψει και χρήματα για τη θέρμανση του σπιτιού του!

Ο λόγος, προφανώς, για τον πρώην υπουργό και στέλεχος της ΝΔ, καθώς και πρωθυπουργικό εξάδελφο Μιχάλη Λιάπη ο οποίος, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εθνος», για πέντε νύχτες σε μία από τις «οικονομικές» σουίτες του τοπικού ξενοδοχείου Sheraton θα καταβάλλει περί τα 1.000 ευρώ, ενώ άλλα 4.400 ευρώ θα κοστίσουν τα αεροπορικά εισιτήρια business class σε πτήση της Qatar Airways με επιστροφή Αθήνα – Κουάλα Λουμπούρ μέσω Ντόχα για δύο άτομα. Σύμφωνα δε με πρόχειρους υπολογισμούς, το ποσό που προκύπτει είναι σχεδόν όσα θα έδινε για τον φόρο πολυτελείας, τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα του πολυτελούς του τζιπ.

Ταυτόχρονα, η ίδια εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες από τα ακίνητα του κ. Λιάπη στην Μύκονο, το Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, την Κηφισιά, το Χαλάνδρι, το Κολωνάκι και τους Αμπελόκηπους. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η εμπορική αξία της περιουσίας του ξεπερνά τα 5,5 εκατ.ευρώ.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθει ότι εξοργισμένοι με τη συμπεριφορά του κ. Λιάπη εμφανίζονται τοσο μέλη της οικογενείας του όσο και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής -προφανώς, θεωρώντα;ς ότι η στάση του εξαδέλφου μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από εκείνους που θέλουν να βλάψουν τον ίδιο…

ημερησία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.