ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ YOUTUBE
Καλά Χριστούγεννα από τον «Τσακ Νόρις»Στην αντεπίθεση περνά ο Τσακ Νόρις μετά τη δημοσίευση βίντεο του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα και τον δείχνει να κάνει «σπαγκάτ» πάνω σε δύο κινούμενα φορτηγά της Volvo.

Τώρα, ο Τσακ Νόρις, ο διάσημος ηθοποιός, γνωστός για τα κατορθώματά του στις πολεμικές τέχνες, φαίνεται πως θέλει να ανεβάσει κι άλλο τον πήχυ.

Ένα βίντεο παρωδία από την ουγγρική εταιρεία Delov Digital, παρουσιάζει τον ηθοποιό να κάνει σπαγκάτ, πατώντας στα φτερά δύο αεροπλάνων εν ώρα πτήσης.

Δε σταματά όμως εδώ. Μόλις ανοίγει το πλάνο, διακρίνεται μια ομάδα από 11 κομάντος να ισορροπούν πάνω στο κεφάλι του σχηματίζοντας ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ξαφνικά τα ρούχα τους φωτίζονται και εφμανίζεται ένα μήνυμα πάνω τους που γράφει «Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος».

Είναι ασαφές κατά πόσο, ο 73χρονος Νόρις, συμμετείχε στην παραγωγή του βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια hits στο YouTube από την εμφάνισή του, την περασμένη εβδομάδα.

Οι εκπρόσωποι των Νόρι και Delov Digital, δεν έχουν σχολιάσει το βίντεο.

έθνος,  CNN

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.