Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Λεφτά υπάρχουν για τον Μιχάλη Λιάπη!

25 Δεκεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ
Λεφτά υπάρχουν για τον Μιχάλη Λιάπη!

Κατά δήλωσή του, δεν είχε χρήματα για να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας και τον φόρο πολυτελείας για το τζιπ του, με αποτέλεσμα να το κυκλοφορεί παράνομα για να μην… αδειάσει η μπαταρία. Όμως, τα χρήματα του περισσεύουν για να κάνει διακοπές πολυτελείας στην Μαλαισία, όπου η θερμοκρασία είναι 30 βαθμοί Κελσίου -προφανώς δε, αυτό τον βοηθά να μην ξοδέψει και χρήματα για τη θέρμανση του σπιτιού του!

Ο λόγος, προφανώς, για τον πρώην υπουργό και στέλεχος της ΝΔ, καθώς και πρωθυπουργικό εξάδελφο Μιχάλη Λιάπη ο οποίος, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εθνος», για πέντε νύχτες σε μία από τις «οικονομικές» σουίτες του τοπικού ξενοδοχείου Sheraton θα καταβάλλει περί τα 1.000 ευρώ, ενώ άλλα 4.400 ευρώ θα κοστίσουν τα αεροπορικά εισιτήρια business class σε πτήση της Qatar Airways με επιστροφή Αθήνα – Κουάλα Λουμπούρ μέσω Ντόχα για δύο άτομα. Σύμφωνα δε με πρόχειρους υπολογισμούς, το ποσό που προκύπτει είναι σχεδόν όσα θα έδινε για τον φόρο πολυτελείας, τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα του πολυτελούς του τζιπ.

Ταυτόχρονα, η ίδια εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες από τα ακίνητα του κ. Λιάπη στην Μύκονο, το Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, την Κηφισιά, το Χαλάνδρι, το Κολωνάκι και τους Αμπελόκηπους. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η εμπορική αξία της περιουσίας του ξεπερνά τα 5,5 εκατ.ευρώ.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθει ότι εξοργισμένοι με τη συμπεριφορά του κ. Λιάπη εμφανίζονται τοσο μέλη της οικογενείας του όσο και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής -προφανώς, θεωρώντα;ς ότι η στάση του εξαδέλφου μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από εκείνους που θέλουν να βλάψουν τον ίδιο…

ημερησία

This entry was posted on Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου, 2013 at 22:48 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply