ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΤΗΡΙΖΩ»

node 1Την Δευτέρα  23/12/2013 κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Γρεβενών και παρόντος του βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Κοψαχείλη Τιμολέοντα, επισκέφτηκαν, κατόπιν πρόσκλησης, το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο του Φελλίου Γρεβενών.

Παρακολούθησαν τις εορταστικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις – δραστηριότητες των μικρών μαθητών και μοίρασαν δώρα σ΄ όλα τα παιδιά. Ο κ. Βουλευτής και οι εκπρόσωποι της ΝΟ.Δ.Ε. , Γρεβενών ευχήθηκαν «Καλά Χριστούγεννα», υγεία, ευτυχία και πρόοδο στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων.

node 2 node 4

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Σωφρονιστικό Κατάστημα Φελλίου και συζήτησαν με τη διεύθυνση και τους εκπροσώπους του Σωματείου Σωφρονιστικών Υπαλλήλων για θέματα καλής λειτουργίας και προβλήματα σε σχέση μ΄ αυτή.

node 3

Ευχήθηκαν  Καλές Γιορτές, υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Γρεβενών, συμμετέχει ενεργά με οικονομική και υλική προσφορά των μελών της στις δράσεις της Πρωτοβουλίας ΄΄ΣΤΗΡΙΖΩ΄΄, και αφιερώνει το μήνα Δεκέμβριο στο παιδί και την προστασία του. Έχει, ήδη, προγραμματίσει και ξεκινά μια σειρά δράσεων και θεσμικών πρωτοβουλιών, με στόχο την κινητοποίηση της κοινωνίας για  ανακούφιση σε παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη.

 ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝOΔΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.