Η Ferrari F430 και η Lamborghini Gallardo στις μεταμορφώσεις της ζωής τους!
Supercars σε ρόλο... καμβάΤα λένε art cars και πρόκειται για το αρμονικό πάντρεμα αυτοκινητικής μαγείας και αναβαθμισμένης αισθητικής προσέγγισης.

Ήτοι καλλιτέχνες αφήνουν το χνάρι τους πάνω στα κομψοτεχνήματα της σπορ αυτοκίνησης, δημιουργώντας μια εντελώς νέα εμπειρία τόσο για τον ιδιοκτήτη όσο και για όσους έχουν τη σπάνια ευκαιρία να τα απολαύσουν καθώς περνούν με τις γνώριμες ιλιγγιώδεις ταχύτητές τους.

Μη σκέφτεστε ωστόσο να μιμηθείτε το παράδειγμά τους, καθώς μόνο εύκολο δεν είναι να καταλήξεις με τόσο κομψά αποτελέσματα!

Στο πρώτο μας παράδειγμα λοιπόν, ο γάλλος καλλιτέχνης Philippe Pasqua τύλιξε τη Ferrari F430 με δέρμα και της έδωσε ένα ολόσωμο τατουάζ άλλο πράμα.

Το νέο artwork μπορεί να θυμίζει φευγαλέα τα αμάξια του πρώτου «The Fast and Furious», μόνο που είναι πολύ καλύτερο…

Και βέβαια στο δεύτερο παράδειγμά μας, ο Alexander Mijares παίρνει τη μοναδική Lamborghini Gallardo και την κάνει ακόμα μοναδικότερη, ζωγραφίζοντας με το χέρι το γνώριμο λουλουδένιο μοτίβο του για λογαριασμό της έκθεσης Art Basel Miami Beach.

Όσο για τους λάτρεις της καθαρότητας, μην ανησυχείτε, το εξωτερικό του supercar καλύφθηκε με βινύλιο πριν κάνει τα μαγικά του ο καλλιτέχνης, για να παραμείνει το μέταλλο άθικτο. Απολαύστε και το βιντεάκι από την αισθητική αναβάθμιση…

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.