Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Aνοιχτά τα χιονοδρομικά σε Κεντρική-Δυτική Μακεδονία

23 Δεκεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Πολύ χαμηλές οι θερμοκρασίες
Aνοιχτά τα χιονοδρομικά σε Κεντρική-Δυτική ΜακεδονίαΑνοιχτά είναι τα χιονοδρομικά κέντρα στα 3-5 Πηγάδια και στο Σέλι, με την πρόσβαση των οχημάτων να γίνεται χωρίς προβλήματα. Η θερμοκρασία στην πόλη της Βέροιας,  στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στην Κατερίνη, αλλά και στην πόλη των Σερρών είναι στους -1.

Στο μηδέν είναι η θερμοκρασία στην Έδεσσα και στην πόλη των Γρεβενών. Τα χιονοδρομικά κέντρα του Καϊμακτσαλάν και της Βασιλίτσας είναι ανοιχτά με την πρόσβαση των οχημάτων να γίνεται ομαλά, ωστόσο απαιτείται προσοχή από τους οδηγούς.

Στους 2 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία στον Πολύγυρο, με συννεφιά, ενώ στο μηδέν είναι η θερμοκρασία στην πόλη της Φλώρινας. Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Φλώρινας-Καστοριάς μέσω Βιτσίου.

weather

This entry was posted on Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2013 at 11:21 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply