audio

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ Δηλώνοντας “επικίνδυνα ελεύθερη”, ασκώντας δρυμεία κριτική στον δημοσιογραφικό κόσμο για τα όσα γράφονται για την ίδια τα τελευταία 24ωρα και επαινώντας τον Βύρων Πολύδωρα για την “ιστορική”, όπως την χαρακτήρισε, ομιλία του στη Βουλή, η Βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή έσπασε την ομερτά των τελευταίων 24ωρων, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπόμπη “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη.

Αναφερθείσα στα όσα γράφονται περί ανεξαρτητοποίησής της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η κα Μαρκή δήλωσε χαρακτηριστικά: “Το τραγικό είναι ότι πραγματικά με όλο αυτό που έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες και γενικά με αυτό που συμβαίνει στον δημοσιογραφικό κόσμο, δεν μαθαίνει ο ελληνικός λαός για τα σοβαρά θέματα τα οποία περνούν έτσι από την Βουλή. Και θεωρώ πλέον ότι γίνεται και εσκεμμένα, δηλαδή προσπαθούν κάθε φορά να βρουν κάτι, για να μπορέσουν να το κάνουν μείζον θέμα στη χώρα και έτσι να μην μιλήσουμε για τα πολύ σοβαρά νομοσχέδια, που καταλύουν πλέον συνταγματικά δικαιώματα, που καταλύουν δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί μετά από πάρα πολλούς αγώνες.

Και μάλιστα για το θέμα των πλειστηριασμών, για το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, το οποίο είχε, όπως είπε και ο Βύρων Πολύδωρας που έκανε μια ιστορική πολιτική ομιλία μέσα στην Βουλή, μια καταπληκτική ομιλία και ανέλυσε, είχε καταχωρηθεί και είχε καταγραφεί στην Α’ Εθνοσυνέλευση. Καταβαίνουμε πόσο μεγάλη είναι η σημασία και το τί ακριβώς διετελέσθη στη Βουλή με το κλείσιμό της”.

 

alpha965

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.