Επιστροφή στις επιτυχίες για τους Κρητικούς

Και νίκη και over και με ανατροπή... ΟΦΗ - Παναιτωλικός 2-1Με νίκη έκλεισε το 2013 ο ΟΦΗ, καθώς επιβλήθηκε 2-1 του Παναιτωλικού στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στην αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Τα τέρματα των Κρητών σημείωσαν οι Όγιος (23΄) και Παπάζογλου (66΄), ενώ η ομάδα του Μάκη Χάβου είχε προηγηθεί με το γκολ του Καμαρά στο 7ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν το κακό ξεκίνημα του ΟΦΗ, οι οποίοι είχαν τον προπονητή τους, Ρικάρντο Σα Πίντο, στην εξέδρα, λόγω τιμωρίας, και κατάφεραν να «ανοίξουν» το σκορ στο 7ο λεπτό με την ατομική ενέργεια του Καμαρά, ο οποίος πέρασε τους αμυντικούς των Κρητών και πλάσαρε εύστοχα τον Φερνάντες για το 0-1. Η εξέλιξη αυτή… αφύπνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 21΄.

Ο Ζε Εντουάρντο «βρήκε» τον Όγιος, ο οποίος μπήκε από δεξιά στην περιοχή του Παναιτωλικού και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στεφανάκου (1-1). Παρά την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι δεν επαναπαύθηκαν, αλλά προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, ώστε να πάρουν προβάδισμα στο σκορ και στο 27΄ η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι από το σουτ του Ζε Εντουάρντο.

Το ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1, ωστόσο ο ΟΦΗ πίεσε και στο δεύτερο ημίχρονο, ζητώντας την ανατροπή του σκορ, κάτι που κατάφερε στο 66΄. Ο Μπούρμπος μετά από εξαιρετική ενέργεια «τροφοδότησε» τον Παπάζογλου, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία και «έγραψε» το 2-1.

Στο 67΄ ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει προβάδισμα δύο τερμάτων, όταν ο Μακουκούλα εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Μελισσά, βρέθηκε απέναντι στον Στεφανάκο, αλλά δεν κατάφερε να «νικήσει» τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού.

Οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 81΄, όταν ο Καμαρά έκανε την προβολή, αλλά ο Μιλιάζες έδιωξε την μπάλα προτού μπει στα δίχτυα. Ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να «σφραγίσει» τη νίκη του στο 88΄, όταν ο Μακουκούλα πήρε την κεφαλιά από το φάουλ του Μιλιάζες, αλλά ο Στεφανάκος απέκρουσε.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΟΦΗ – Παναιτωλικός για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας;

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

Κίτρινες: Μιλιάζες, Φερνάντες – Καμαρά, Μελισσάς, Στεφανάκος, Μπικέι

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Κάλαϊτζιτς (65΄ Μακουκούλα), Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Όγιος (73΄ Βερόν), Περογαμβράκης (65΄ Λαμπρόπουλος), Παπάζογλου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Γκάλο, Μπικέι, Μελισσάς, Γκόλιας (85΄ Σφακιανάκης), Γοδόι, Τζούνιορ (74΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπακάκης, Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς (84΄ Πασάς).

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.