kaph 3
Επίσκεψη αγάπης στο Γηροκομείο Ι.Μ. Γρεβενών «Άγιος Αχίλλειος» πραγματοποίησαν την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου τα μέλη της Λέσχης Φιλίας Γυναικών του ΚΑΠΗ Δήμου Γρεβενών και αντάλλαξαν ευχές για τις εορτές των Χριστουγέννων.

Η χορωδία του ΚΑΠΗ τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα σε ένα όμορφο κλίμα χαράς και καλής διάθεσης που χαρακτήρισε την επίσκεψη καθ΄όλη τη διάρκειά της.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ κουβέντιασαν με τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου, τους προσέφεραν γλυκά και δώρα και εξέφρασαν την ικανοποίηση που εισέπραξαν από τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία τους.

kaph 2

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Σεβασμιότατος Γρεβενών κ.κ. Σέργιος και για άλλη μια φορά εξέφρασε τη μεγάλη αγάπη του, για τα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Η επίσκεψή του ΚΑΠΗ ήταν επίσκεψη αγάπης και ανθρωπιάς για να δείξουν στους ηλικιωμένους ότι δεν είναι μόνοι τους και τους υποσχέθηκαν ότι, πολύ σύντομα θα είναι  και πάλι κοντά τους.

Εξάλλου τα μέλη του ΚΑΠΗ είναι αυτά που νιώθουν  καλύτερα από όλους μας, τους ανθρώπους που φιλοξενούνται σε αυτά τα ιδρύματα.

kaph 1

Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.

 

H Κοινωνική Λειτουργός

του ΚΑΠΗ  Δήμου Γρεβενών

Πιπέργια Μαρίνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.