Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τι δήλωσε στο «πόθεν έσχες» του ο Μιχάλης Λιάπης

Δεκέμβριος 19th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΤΖΙΠ
Τι δήλωσε στο «πόθεν έσχες» του ο Μιχάλης ΛιάπηςΠολλά ακίνητα και οικόπεδα, τρία ΙΧ αυτοκίνητα, καταθέσεις και πολύ υψηλό εισόδημα δηλώνει ο πρώην υπουργός, Μιχάλης Λιάπης, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του «πόθεν έσχες» που κατέθεσε στη Βουλή.

Οπως προκύπτει από τη δήλωση της περιουσιακής κατάστασής του, ο Μιχάλης Λιάπης εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης 20 ακινήτων και 8 οικοπέδων, ενώ στην κατοχή του δηλώνει πως βρίσκονται τρία ΙΧ αυτοκίνητα.

Μεταξύ των ακινήτων που ο κ.Λιάπης έχει ξεκινήσει να αγοράζει από το 1977 είναι δύο ακίνητα στη Μύκονο, δύο στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας και αρκετά άλλα στο Χαλάνδρι και στην Κηφισσιά. Για τα περισσότερα διαθέτει την πλήρη κυριότητα (100%).

Σύμφωνα με τη φορολογική του δήλωση, στα αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή του είναι και το τζιπ Volkswagen Touareg, το οποίο συνελήφθη να οδηγεί με πλαστές πινακίδες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να του απαγγελθούν κατηγορίες για πλαστογραφία και ψευδή βεβαίωση.

Στη θέση του κυβισμού πάντως εμφανίζεται να έχει δηλώσει ότι είναι μεταχειρισμένο, με έτος κτήσης του 2009.

Ο κ. Λιάπης εμφανίζεται, επίσης, να έχει εισόδημα 109.223 ευρώ, ενώ η σύζυγός του έχει εισόδημα 29.250 ευρώ, κάτι που δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση αδυναμία καταβολής των φορολογικών υποχρεώσεών του, όπως τα τέλη κυκλοφορίας.

 

ethnos

This entry was posted on Πέμπτη, Δεκέμβριος 19th, 2013 at 11:47 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply