Μεγάλη ανανέωση του κομματικού μηχανισμού , είσοδος σημαντικού αριθμού ανθρώπων της αγοράς, εκπροσώπηση παραγωγικών ηλικιών και ανάδειξη στελεχών υψηλού μορφωτικού επιπέδου είναι τα χαρακτηριστικά που προσδίδει η Νέα Δημοκρατία μετά την ολοκλήρωση των εκλογών για την ανάδειξη των νέων προέδρων στις 64 ΝΟ.Δ.Ε. της χωράς, με την οποία ολοκληρώθηκε και η εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή των κομματικών οργάνων στο πλαίσιο της μεγάλης μεταρρύθμισης στις δομές και τη λειτουργία της.

Το επόμενο βήμα είναι η συγκρότηση για πρώτη φορά Περιφερειακών Οργάνων του κόμματος, τα οποία θα ακολουθούν τον αριθμό των αντίστοιχων αυτοδιοικητικών Περιφερειών και των οποίων οι Πρόεδροι θα ορίζονται από το κόμμα .

Συγκεκριμένα και συμφωνά με τα στατιστικά στοιχειά που έδωσε στη δημοσιότητα η Ν.Δ. :

Οι νεοεκλεγμένοι πρόεδροι φτάνουν το 59,34%. Από τους 64 οι 38 εκλέγονται για πρώτη φορά .Στη μεγάλη πλειονότητα τους ( οι 37 από τους 64) είναι στελέχη παραγωγικών ηλικιών ( 20 έως 50 ετών ). Οι περισσότεροι ( 38 από τους 64) είναι ελεύθεροι επαγγελματίες . Είκοσι από αυτούς είναι δικηγόροι , πολιτικοί μηχανικοί , γιατροί, γεωπόνοι , και μηχανικοί , ενώ άλλοι 18 είναι έμποροι – επιχειρηματίες.

Βασική αλλαγή στην περιφερειακή οργάνωση αποτελεί η ανασυγκρότηση και ο περιορισμός των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων από 845 σε 329. Καινοτομία στη νέα δομή των Νομαρχιακών Οργανώσεων αποτελεί η συγκρότηση Θεματικών Τομέων και η στελέχωση τους από ανθρώπους εξειδικευμένους και καταξιωμένους στους χώρους της δουλειάς τους, ικανούς στην αντιμετώπιση προβλημάτων και την παράγωγη πολιτικής .

Ειδικότερα στη Νομαρχιακή Διοικούσα Οργάνωση Γρεβενών μετά τη συγκρότηση σε σώμα η σύνθεσή της έχει ανανεωθεί πλήρως (κατά 90% συμμετέχουν για πρώτη φορά σε κομματικά αξιώματα) και με βάση το νέο καταστατικό του κόμματος, συμμετέχει ως τακτικό μέλος και ο βουλευτής της Περιφερειακής ενότητας Γρεβενών.

Σταυρόπουλος Αθανάσιος: Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε.
Μπασδέκης Μιλτιάδης: υπεύθυνος Τομέα Υποδομών και Δικτύων
Τέντογλου Λεωνίδας: υπεύθυνος Τομέα Έμπορων -Βιοτεχνών
Τσακμακόπουλος Γεώργιος: υπεύθυνος Τομέα Δικαιοσύνης
Βούλγαρης Χρήστος: υπεύθυνος Τομέα Αγροτικού
Καραγιάννης Δημήτριος: υπεύθυνος Τομέα Παιδείας
Τσιάλτα Ευαγγελία: υπεύθυνος Τομέα Υγείας
Αναγνώστου Αθανάσιος: υπεύθυνος Τομέα Μισθωτών
Τσιφόπουλος Παναγιώτης: υπεύθυνος Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής

Θ.Ζιάκα 8 Τ.Κ.:51100
Τηλ. 24620-28112
Fax: 24620-80166

www.facebook.com/node.grevena

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.