Μετέωροι είναι ακόμα 474 υπάλληλοι
Πώς κατανέμονται οι 1.400 θέσεις των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότηταΤο Υπουργείο Παιδείας έδωσε σε μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Διαθεσιμότητα, στοιχεία για το πώς κατανέμονται οι 1.400 θέσεις που θα διεκδικήσουν οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου και από τα στοιχεία που έδωσε το Υπουργείο προκύπτει ότι οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

– 233 για τους κατόχους δεύτερου πτυχίου
– 925 εκπαιδευτικές θέσεις σε ΙΕΚ-ΣΕΚ
– 92 Διοικητικές θέσεις σε ΙΕΚ-ΣΕΚ
– 150 θέσεις νηπιοβρεφοκόμων στους ΟΤΑ

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να διαβάσουν εδώ το έγγραφο για την κατανομή των 1.400 θέσεων ανά περιοχή. Πάντως με βάση τα έως τώρα δεδομένα 474 εκπαιδευτικοί μένουν μετέωροι αφού σε σύνολο 1.874 οι θέσεις μέχρι στιγμής για επανατοποθέτηση είναι όπως προειπώθηκε 1.400.

Η αντιπροσωπία των εκπαιδευτικών, παρουσίασε για μια ακόμα φορά τις θέσεις της για την άμεση προκήρυξη 1874 θέσεων, μια θέση για κάθε εκπαιδευτικό σε διαθεσιμότητα, έτσι ώστε να μην απολυθεί κανείς.

newsbeast

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.