Αγαπητοί μας συμπολίτες,
Με λύπη μας ανακοινώνουμε την από 13-12-2013, παραίτησή μας ως προπονητές της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Γ.Σ. Γρεβενών που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας. Οι λόγοι της παραίτησής μας δεν έχουν να κάνουν μόνο με την αγωνιστική πορεία της ομάδας, για το οποίο αναλαμβάνουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί, αλλά και με εξωγενείς παράγοντες.

Η αγωνιστική περίοδος έχει συνέχεια και η κατάσταση είναι αναστρέψιμη δεδομένου του γεγονότος ότι έχουν μείνει ακόμα 16 αγωνιστικές, με τους περισσότερους αγώνες από δω και πέρα εντός έδρας.

Ευχαριστούμε τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου κ. Ιορδάνη Καραϊορδανίδη για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε μαζί του όλο αυτό το διάστημα. Ευχαριστούμε πολύ και όλο τον κόσμο καθώς επίσης και το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη που μας στήριξαν αυτά τα δύο χρόνια της ενασχόλησής μας με τη γυναικεία ομάδα, τόσο ηθικά αλλά και βοηθώντας οικονομικά το σύλλογο.

Η περσινή επιτυχία θα μείνει για πάντα στη μνήμη και στην καρδιά μας, όπως και η ειλικρινή χαρά όλων των φιλάθλων που μας αγκάλιασαν. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στη γυναικεία ομάδα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Α2 εθνική κατηγορία.

Εμείς ως προπονητές θα συνεχίσουμε με την εκγύμναση του τμήματος υποδομής που αναλάβαμε στην αρχή της χρονιάς σεβόμενοι την εμπιστοσύνη των γονιών στο πρόσωπό μας.

Οι προπονητές,

Χρήστος Χαντές
Σάκης Τσιμπέρης

Star-fm.gr: Κοιτώντας στο αρχείο μας είδαμε κι αυτό ΓΣΓ – 24 χρόνια μετά… ξανά στην Α2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.