Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, συνοδευόμενους από τους Αντιδημάρχους κα Αικατερίνη Πέτρου και κ. Βάιο Κόραβο, επισκέφθηκε τον Α΄ Παιδικό Σταθμό όπου και ενημερώθηκε για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου: «Αναβάθμιση υφιστάμενων κτιριακών υποδομών παιδικών σταθμών του Δήμου Γρεβενών».

Ο Δήμαρχος δήλωσε ικανοποιημένος από τη νέα εικόνα που παρουσιάζει ο Α΄ Παιδικός Σταθμός, αφού ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των κουφωμάτων, που αποτελούσε βασικό αίτημα εκπαιδευτικών και γονέων και τόνισε ότι με την αντικατάσταση των κουφωμάτων θα επιτευχθεί η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του 1ου παιδικού σταθμού.

Το έργο: «Αναβάθμιση υφιστάμενων κτιριακών υποδομών παιδικών σταθμών του Δήμου Γρεβενών», προϋπολογισμού 507.00,00€ αφορά την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων 2 παιδικών σταθμών της πόλης των Γρεβενών, του 1ου και του 2ου παιδικού σταθμού.

Στόχος μας είναι τόνισε η βελτίωση των υποδομών στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Γρεβενών καθώς και η αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους μικρούς μας μαθητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.