Βαθμολογική άνοδος για τον Αστέρα με το 1-0 επί του ΠανιωνίουΕπιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, για τον Αστέρα Τρίπολης, που επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπαράλες με πέναλτι.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα 20 λεπτά για τις δύο ομάδες χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες. Μετά το 20΄ άρχισαν να «λύνονται» τα πόδια και των δύο ομάδων και στο 24΄ οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία. Μετά από λάθος του Γκόιαν έξω από την περιοχή του Αστέρα Τρίπολης, ο Κολοβός έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, «μονομάχησε» με τον Ρουμάνο και έπεσε κάτω, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Δεκατέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 38΄ οι γηπεδούχοι έκλεψαν την μπάλα, με τον Εντό να σουτάρει από μακριά και να «σημαδεύει» το οριζόντιο δοκάρι των «κυανέρυθρων». Το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό και στο αμέσως επόμενο λεπτό (39΄) ο Αραβίδης προχώρησε από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα (42΄) ο Αστέρας έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν, μετά από σέντρα από αριστερά, ο Καράσκο κοντρόλαρε και το σουτ του μέσα από την περιοχή, κόντραρε σε αμυντικό του Πανιωνίου και κατέληξε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε τελείως διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο, καθώς η ομάδα της Τρίπολης μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και δημιούργησε ευκαιρίες. Σε μία από αυτές ο Κούρος ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του και ο διαιτητής καταλόγισε την «εσχάτη των ποινών» και την κίτρινη κάρτα στον Κούρο.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαράλες, κάνοντας το 1-0 για τους γηπεούχους. Ο Πανιώνιος αντέδρασε και στο 76΄, μετά από γύρισμα του Κούρου στα αριστερά, ο Γιάννου προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι, ωστόσο δεν βρήκε καθόλου τη μπάλα και ενώ ήταν ακριβώς μπροστά από το τέρμα του Ερνάντες. Απο εκεί και πέρα τίποτε δεν άλλαξε και ο Αστέρας πήρε το τρίποντο της νίκης.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Αστέρας Τρ. – Πανιώνιος για τη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ΟΠΑΠ:


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης):
Ερνάντες, Λούι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Κοντοές, Εντό, Μουνάφο, Καράσκο (79΄ Σέτι), Ντε Μπλάσις, Μπακασέτας (57΄ Γκρατσίνι), Μπαράλες (89΄ Χουάνμα).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντελής): Ανέστης, Παντίδος (69΄ Ντούνης), Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Κολοβός (89΄ Λάσνικ), Ζαχαράκης (83΄ Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Αραβίδης, Γιάννου.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.