Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χριστουγεννιάτικες προσφορές σε Mac ή iPad

Δεκέμβριος 13th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Τρία χρόνια ολοκληρωμένη υποστήριξη με κάθε αγορά
Χριστουγεννιάτικες προσφορές σε Mac ή iPadO Άγιος Βασίλης επισκέπτεται φέτος τα καταστήματα της iSystem. Στο σάκο του έχει ένα μεγάλο δώρο για όσους αποφασίσουν να κάνουν αγορά Mac ή iPad…..«3 Χρόνια ολοκληρωμένη υποστήριξη, με κάθε αγορά Mac ή iPad»

…και όμως είναι αλήθεια!

Αγόρασε τώρα το Mac ή το iPad που ήθελες από την system και για πρώτη φορά θα ξενοιάσεις, εξασφαλίζοντας δωρεάν 3 χρόνια εγγύηση.

To πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις πιθανές βλάβες υλικού με δωρεάν τεχνικό έλεγχο, εργασία και ανταλλακτικά.

Έτσι για 36 μήνες μετά από την αγορά σου θα είσαι απόλυτα ασφαλής για όποια πιθανή βλάβη μπορεί να πάθει η συσκευή σου, αφού η iSystem θα σου προσφέρει απολύτως δωρεάν την εργασία και τα ανταλλακτικά, πάντα στο πλαίσιο των αυστηρών προδιαγραφών της Apple.

Η iSystem αποτελεί επίσημο και εξουσιοδοτημένο Service Apple, βραβευμένο από την Apple με την διάκριση Premium Service Provider, για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της και τον υψηλό δείκτη ικανοποιημένων πελατών που έχει πετύχει.

Την προσφορά μπορείς να βρεις από 11/12/13 και μέχρι 21/12/13 σε ένα από τα δύο καταστήματά της:

– iSystem Apple Premium Reseller (εμπορικό κέντρο Smart Park, στα Σπάτα)

– iSystem Apple Authorised Reseller και Apple Premium Service Provider (Λ. Μεσογείων 269, Χαλάνδρι),

καθώς και από το ηλεκτρονικό της κατάστημα με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, PayPal, με αντικαταβολή ή κατάθεση σε λογαριασμό, στην ιστοσελίδα: store.i-system.gr

newsbeast

This entry was posted on Παρασκευή, Δεκέμβριος 13th, 2013 at 16:47 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply