Παπούτσια του Τζόρνταν πουλήθηκαν για 76.225 ευρώ!Τα αθλητικά παπούτσια που φορούσε ο Μάικλ Τζόρνταν στον αγώνα μπάσκετ των τελικών του NBA μεταξύ της Γιούτα και του Σικάγο πουλήθηκαν σε δημοπρασία έναντι 104.765 δολαρίων ( 76.225 ευρώ), όπως ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών «Grey Flannel Auctions».

Κατά τη διάρκεια αυτών των τελικών ο Τζόρνταν αγωνίστηκε με υψηλό πυρετό, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να σκοράρει 38 πόντους και να βοηθήσει τους Μπουλς να κερδίσουν τους Τζαζ (90-88) και να προηγηθούν στη σειρά παιχνιδιών με 3-2. Κέρδισαν τον τίτλο στην επόμενη αναμέτρηση αλλά ο αγώνας εκείνος έμεινε στην ιστορία ως το «παιχνίδι της γρίπης» και έγινε θρύλος στο βιογραφικό του Τζόρνταν.

Τα παπούτσια έδωσε προς πώληση ο Πρέστον Τρούμαν “ball boy” σε εκείνο το παιχνίδι που ζήτησε από τον ίδιο τον άσο του μπάσκετ και πήρε φυσικά τα θρυλικά παπούτσια.

Τα παπούτσια, σε κόκκινο και μαύρο χρώμα με το νούμερο 23 (ο αριθμός που φορούσε ο Μάικλ Τζόρνταν) κεντημένο στη φτέρνα, προσφέρθηκαν προς πώληση από τον Πρέστον Τρούμαν, ο οποίος ήταν ένα ball-boy σε εκείνο το παιχνίδι στο Σόλτ Λέι Σίτι. Τα παπούτσια τού τα είχε δώσει προσωπικά ο Τζόρνταν μετά το τέλος του αγώνα.

Η ταυτότητα του αγοραστή δεν αποκαλύφθηκε.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.