Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απλοποίηση της αδειοδότησης εγκαταστάσεων εκτροφής γουνοφόρων ζωών

13 Δεκεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Υπεγράφη σήμερα 13/12/13 από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, τροποποίηση της ΚΥΑ που αφορά την απλοποίηση της αδειοδότησης εγκαταστάσεων εκτροφής γουνοφόρων ζώων.

Η αναγκαιότητα τροποποίησης των διαδικασιών αδειοδότησης είχε επισημανθεί από τον Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη με την από 9/4/13 επιστολή του στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην οποία πρότεινε η άδεια προέγκρισης να έχει την ισχύ άδειας εγκατάστασης, μέχρι την έκδοση της τελευεταίας.

Το παραπάνω, καθίσταται δυνατό με την σημερινή τροποποίηση της ΚΥΑ, ενώ παρέχεται πλέον και η δυνατότητα παράτασης της προσωρινής άδειας εγκατάστασης εκτροφής γουνοφόρων ζώων στους 9 μήνες.

Ο Βουλευτής Γρεβενών ευχαριστεί τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, καθώς με τις δυνατότητες που προσφέρει η τροποποιημένη ΚΥΑ δίνεται λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι υφιστάμενοι και οι υποψήφιοι παραγωγοί και ταυτόχρονα δημιουργούνται ευνοϊκότερες προϋποθέσεις για την ενασχόληση νέων παραγωγών με τον κλάδο της γουνοποιίας.

Με εκτίμηση,

Κοψαχείλης Τιμολέων
Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

This entry was posted on Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, 2013 at 23:05 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply