Η φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε και πλέον όλοι μετρούν αντίστροφα για την κλήρωση της Δευτέρας.

Σε αυτήν, οι πρώτοι θα τεθούν αντιμέτωποι με τους δεύτερους των ομίλων. Υπάρχουν δύο περιορισμοί: καμία ομάδα δεν μπορεί να αναμετρηθεί με αντίπαλο από την ίδια χώρα, αλλά και από τον ίδιο όμιλο της πρώτης φάσης.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 18 ή 19 και 25 ή 26 Φεβρουαρίου στην έδρα των δεύτερων, ενώ οι επαναληπτικοί στην έδρα των πρώτων στις 11 ή 12 και στις 18 ή 19 Μαρτίου.

Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με μία εκ των Μαν. Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ενώ δεν μπορούν να αναμετρηθούν με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Πιθανότεροι αντίπαλός τους είναι:

α) η Μπάγερν, καθώς οι Βαυαροί δεν μπορούν να αναμετρηθούν με τη Λεβερκούζεν και τη Σάλκε, που τερμάτισαν δεύτερες και είναι από την ίδια χώρα, όπως και με τη Μαν. Σίτι που ήταν στον ίδιο όμιλο.

β) η Ντόρτμουντ, καθώς δεν μπορεί να αναμετρηθεί με τη Λεβερκούζεν και τη Σάλκε, που τερμάτισαν δεύτερες και είναι από την ίδια χώρα, όπως και με την Άρσεναλ που ήταν στον ίδιο όμιλο.

γ) η Μαν. Γιουνάιτεντ, καθώς δεν μπορεί να αναμετρηθεί με Άρσεναλ ή Μαν. Σίτι, που τερμάτισαν δεύτερες και είναι από την ίδια χώρα, όπως και με τη Λεβερκούζεν που ήταν στον ίδιο όμιλο.

δ) η Τσέλσι, καθώς δεν μπορεί να αναμετρηθεί με Άρσεναλ ή Μαν. Σίτι, που τερμάτισαν δεύτερες και είναι από την ίδια χώρα, όπως και με τη Σάλκε που ήταν στον ίδιο όμιλο.

Αναλυτικά οι πρώτοι των ομίλων: Μαν. Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά οι δεύτεροι των ομίλων: Λεβερκούζεν, Γαλατάσαραϊ, Ολυμπιακός, Μάντσεστερ Σίτι, Σάλκε, Άρσεναλ, Ζενίτ, Μίλαν.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.