Ως δράστης κατηγορείται ο 43χρονος γιος του ο οποίος κρατείται

Εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. η δολοφονία 77χρονου στον Τύρναβο Λάρισας και σύμφωνα με πληροφορίες ως δράστης κατηγορείται ο 43χρονος γιος του θύματος πατέρας δυο ανήλικων παιδιών.

Ο ηλικιωμένος είχε βρεθεί νεκρός στην αυλή του σπιτιού του, στην περιοχή των παλαιών Σφαγείων και έφερε τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι και το στήθος.

Οι αστυνομικοί στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης άρχισαν να παίρνουν καταθέσεις από άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του θύματος.

Στην πορεία διαπίστωσαν πως πίσω από το έγκλημα βρίσκεται ο 43χρονος γιος του θύματος, ο οποίος προσήχθη στην Ασφάλεια Λάρισας για να εξεταστεί. Ωστόσο δεν έχει παραδεχθεί την πράξη του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης, πατέρας δύο παιδιών, μιας 16χρονης και ενός 13χρονου αγοριού, πριν από ένα χρόνο έκλεισε το κατάστημα ηλεκτρονικών που διατηρούσε, εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε.

Μοναδικά εισοδήματα ήταν ο μισθός της συζύγου του που εργάζεται στον ΟΑΕΔ, τα νοίκια δύο σπιτιών που του είχε γράψει ο πατέρας του και η σύνταξη του ηλικιωμένου άνδρα. Από τότε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έγινε οξύθυμος, με καθημερινούς καβγάδες ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, χωρίς σοβαρές αφορμές.

Το ζευγάρι έμενε στην ίδια μονοκατοικία με τον πατέρα του 43χρονου και τη μητέρα του. Η 51χρονη αδελφή του έμενε στη Λάρισα καθώς, όπως λένε άνθρωποι που γνώριζαν την οικογένεια, είχε εκφράσει αντιρρήσεις για τον γάμο με την γυναίκα του αδελφού της, επειδή ήταν τρία χρόνια μεγαλύτερή του.

Το βράδυ της Τρίτης ο 43χρονος έμαθε πως ο 77χρονος πατέρας του θα έδινε 10.000 ευρώ στην αδερφή του καθώς ο ηλικιωμένος αισθανόταν τύψεις για αυτή την απομάκρυνση της κόρης του. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει καβγάς μεταξύ γιου και πατέρα.

Κάποια στιγμή ο 43χρονος ανέβηκε στο σπίτι και επανήλθε κρατώντας στα χέρια του ένα κυνηγετικό όπλο SAIGA 410, με την όψη καλάσνικοφ. Αρχικά απείλησε τον πατέρα του, ωστόσο ο έντονος διαπληκτισμός συνεχίστηκε και όταν ο ηλικιωμένος βγήκε από την πόρτα, ο γιος του τον πυροβόλησε δύο φορές στο στήθος και το κεφάλι.

Σε βάρος του 43χρονου σχηματίζεται δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

το βήμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.