Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και σήμερα

Απαραίτητες οι αλυσίδες σε τμήματα του οδικού δικτύου της ΜακεδονίαςΔύο βαθμούς δείχνει το θερμόμετρο στη Θεσσαλονίκη από τα ξημερώματα με δυνατό το αίσθημα της παγωνιάς και του κρύου. Στο μηδέν, η θερμοκρασία στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής, ενώ μισό βαθμό άνω του μηδενός, είναι η θερμοκρασία στο Κιλκίς.

Στους -1 βαθμούς Κελσίου, η θερμοκρασία στην πόλη της Έδεσσας, ενώ αλυσίδες απαιτούνται για την πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν, από τον Άγιο Αθανάσιο. Ωστόσο, το χιονοδρομικό κέντρο είναι κλειστό.

Στους 4 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία στην πόλη των Σερρών.

Στους 4 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία στην πόλη της Βέροιας, ενώ χωρίς αλυσίδες γίνεται η πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο στο Σέλι, αλλά και στα 3-5 Πηγάδια, που είναι ωστόσο κλειστά για τους χιονοδρόμους, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Στον ένα βαθμό υπό του μηδενός, είναι η θερμοκρασία στην πόλη της Φλώρινας, ενώ αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Φλώρινας-Καστοριάς, μέσω Βιτσίου.

Στον ένα βαθμό υπό του μηδενός, είναι η θερμοκρασία και στην πόλη των Γρεβενών, ενώ η πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας γίνεται χωρίς αλυσίδες. Ωστόσο, υπάρχει παγετός σε αρκετά σημεία του δρόμου.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.