Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απαραίτητες οι αλυσίδες σε τμήματα του οδικού δικτύου της Μακεδονίας

Δεκέμβριος 12th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και σήμερα

Απαραίτητες οι αλυσίδες σε τμήματα του οδικού δικτύου της ΜακεδονίαςΔύο βαθμούς δείχνει το θερμόμετρο στη Θεσσαλονίκη από τα ξημερώματα με δυνατό το αίσθημα της παγωνιάς και του κρύου. Στο μηδέν, η θερμοκρασία στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής, ενώ μισό βαθμό άνω του μηδενός, είναι η θερμοκρασία στο Κιλκίς.

Στους -1 βαθμούς Κελσίου, η θερμοκρασία στην πόλη της Έδεσσας, ενώ αλυσίδες απαιτούνται για την πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν, από τον Άγιο Αθανάσιο. Ωστόσο, το χιονοδρομικό κέντρο είναι κλειστό.

Στους 4 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία στην πόλη των Σερρών.

Στους 4 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία στην πόλη της Βέροιας, ενώ χωρίς αλυσίδες γίνεται η πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο στο Σέλι, αλλά και στα 3-5 Πηγάδια, που είναι ωστόσο κλειστά για τους χιονοδρόμους, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Στον ένα βαθμό υπό του μηδενός, είναι η θερμοκρασία στην πόλη της Φλώρινας, ενώ αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Φλώρινας-Καστοριάς, μέσω Βιτσίου.

Στον ένα βαθμό υπό του μηδενός, είναι η θερμοκρασία και στην πόλη των Γρεβενών, ενώ η πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας γίνεται χωρίς αλυσίδες. Ωστόσο, υπάρχει παγετός σε αρκετά σημεία του δρόμου.

newsbeast

This entry was posted on Πέμπτη, Δεκέμβριος 12th, 2013 at 12:11 and is filed under ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply