To κυνήγησε ως το τέλος η Μπενφίκα…

Έκανε το καθήκον της η Μπενφίκα, αλλά… (video)Η Μπενφίκα έκανε το καθήκον της απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν επικρατώντας των Γάλλων με 2-1 στην Λισαβόνα στην τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Καβάνι στο 37΄ αλλά η Μπενφίκα ισοφάρισε με πέναλτι του Λίμα στο 45΄.

Οι Πορτογάλοι κατάφεραν τελικά να πάρουν την νίκη με τέρμα του Γκαιτάν στο 58΄. Η Μπενφίκα θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ τερματίζοντας στην 3η θέση του ομίλου αφού υστερεί στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό (10 βαθμούς).

Διαιτητής: Μαρκ Κλάτενμπουργκ (Αγγλία)

Κίτρινες: Μάξι Περέιρα, Σίλβιο – Μενές, Ραμπιό

Μπενφίκα (Ζόρχε Ζεσούς): Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουϊζάο, Γκαράι, Σίλβιο, Πέρες (90΄ Γκόμεζ), Μάτιτς, Φέισα, Μάρκοβιτς (69΄ Καβαγιέρο), Γκαϊτάν(77΄ Σουλεϊμάνι), Λίμα.

Παρί Σ.Ζ. (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Τραορέ, Καμαρά, Μαρκίνιος, Ντινιέ, Ραμπιό, Τιάγκο Μότα (61΄ Ματουιντί), Παστόρε, Καβάνι (61΄ Λαβέτσι), Μενέζ, Λούκας.

H τελική βαθμολογία του 3ου ομίλου
1. Παρί Σεν Ζερμέν 13 (16-5) – Πρόκριση στους 16
2. Ολυμπιακός 10 (10-8) – Πρόκριση στους 16
————————————–
3. Μπενφίκα 10 (8-8) – Συνεχίζει στο Europa League
4. Άντερλεχτ 1 (4-17)

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.