Μίτσελ: «Δεν περιμένω δώρα από την Άντερλεχτ και την Παρί»Στον Ολυμπιακό κινούνται στους ρυθμούς του τελικού με την Αντερλεχτ, στο γήπεδο Καραΐσκάκη σήμερα, που θα κρίνει την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεγάλος απών από την κρίσιμη αναμέτρηση θα είναι ο τραυματίας Κώστας Μήτρογλου ενώ ο Μίτσελ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου έδωσε το σύνθημα της πρόκρισης λέγοντας:

«Δεν περιμένω κανένα δώρο από την Άντερλεχτ ούτε από την Παρί» τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου πριν τον «τελικό» της Τρίτης με την Αντερλεχτ στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου του θεσμού.

Ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του και εμφανίστηκε σίγουρος ότι «όλοι οι παίκτες που θα αγωνιστούν θα λάμψουν σαν αστέρια. Αυτό που θέλουμε όμως είναι να λάμψει συνολικά ο Ολυμπιακός». Τέλος, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την 11άδα…

Αναλυτικά ο Ισπανός τεχνικός μίλησε:


Για τις σκέψεις του εν όψει του ματς:
«Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε πως με την συνολική μας πορεία αξίζουμε την πρόκριση. Οι παίκτες μας έχουν δουλέψει σκληρά για αυτό και θέλουν την νίκη. Οι οπαδοί μας θέλουν και αυτοί την επιτυχία, φτάνει μια βόλτα στον δρόμο για να το καταλάβει κανείς. Την ημέρα της κλήρωσης αν κάποιος μας έλεγε πως θα παίζαμε την τελευταία αγωνιστική στην έδρα μας την πρόκριση, είμαι σίγουρος πως όλοι θα το θέλαμε αυτό».

Για το ποιο θεωρεί πως είναι το κλειδί του αγώνα:
«Γνωρίζουμε καλά η μια ομάδα την άλλη. Το κλειδί του αγώνα είναι αν θα μπορέσει να δείξει κάθε ομάδα αύριο στο γήπεδο. Εμείς έχουμε ανάγκη τους βαθμούς και θα πρέπει να δείξουμε θέληση, πάθος και αποφασιστικότητα. Να μην ξεχνάμε πως στο πρώτο ημίχρονο στο Βέλγιο, είχαμε εμείς την υπεροχή. Ξέρουμε πως υπάρχων πράγματα που οφείλουμε να διορθώσουμε αλλά δεν μας ενοχλεί να επαναλάβουμε τον θρίαμβο που πετύχαμε στις Βρυξέλλες».

Για το αν θα αγωνιστεί ο Σαβιόλα και τι περιμένει από τους παίκτες του:
«Πιστεύουμε πως όλοι οι παίκτες που θα αγωνιστούν αύριο θα λάμψουν σαν αστέρια. Αυτό που θέλουμε όμως είναι να λάμψει συνολικά ο Ολυμπιακός. Επίσης δεν ξέρω αν θα παίξει ο Σαβιόλα (σ.σ.: αστειευόμενος μετά από σχετική ερώτηση). Νομίζω δεν σας έχω αποκαλύψει κάτι τέτοιο».

Για το αν θα αλλάξει τον τρόπο που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός λόγω των απουσιών:
«Παρόλο που ξέρουμε πως δεν θα έχουμε τους Μανιάτη και Μήτρογλου, αλλάζουμε τους παίκτες και όχι τον τρόπο του παιχνιδιού μας. Έχω στο μυαλό μου ποια θα είναι η ενδεκάδα, αλλά υπάρχει μια προπόνηση ακόμη και θα πρέπει να περιμένουμε. Είμαι σίγουρος πως όποιον και αν επιλέξω θα με δικαιώσει. Δεν με πιστεύετε, ε; Ευτυχώς που δεν είστε παίκτες μου…!»

Για το αν αναμένει κάποιο δώρο από την Άντερλεχτ:
«Δεν περιμένω κανένα δώρο από την Άντερλεχτ. Αν κοιτάξουμε συνολικά τα ματς του ομίλου, η Παρί ΣΖ ήταν η καλύτερη ομάδα. Εμείς έχουμε ένα ματς για να πάρουμε το δεύτερο εισιτήριο πρόκρισης από τον όμιλο. Με όλο τον σεβασμό που έχουμε στην βελγική ομάδα, αύριο θέλουμε να επιβεβαιωθεί ο τίτλος του φαβορί που αφορά την ομάδα μας.

Δώρο δεν περιμένω ούτε από την Παρί κόντρα στην Μπενφίκα. Η πρόκριση αν έρθει, είναι κάτι που θα έχουν κερδίσει οι παίκτες μου. Η Άντερλεχτ δεν έχει έρθει για βόλτα στην Ελλάδα, αλλά για να παίξει. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως εμείς έχουμε να κερδίσουμε κάτι και θα χρειαστούμε την βοήθεια του κόσμου μας. Δώρα περιμένω τα Χριστούγεννα, αν θέλετε όμως μπορείτε να μου φέρετε και αύριο!»

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός ώστε να κερδίσει:
«Πρέπει να αγωνιστούμε για 90 λεπτά. Δεν γίνεται να ξεκινήσουμε το ματς κερδίζοντας. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε, είναι με δύναμη και θέληση να πράξουμε στο χορτάρι όσα έχουμε σχεδιάσει. Στόχος μας φυσικά οι τρεις βαθμοί και τίποτε άλλο».

«Χρειάζεται πάθος και θέληση» είπε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Στη συνέντευξη Τύπου τους παίκτες εκπροσώπησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και είπε:

Για την πρόκληση που έχουν οι παίκτες ενόψει της αναμέτρησης: “Σίγουρα είναι τεράστια η πρόκληση για εμάς τους παίκτες και βέβαια τον σύλλογο. Γνωρίζουμε πως είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και θέλουμε την πρόκριση. Αυτό που επιθυμούμε είναι να συνδυάσουμε μια καλή απόδοση και την νίκη”.

Για την επιθυμία που έχουν σαν ομάδα ώστε να πάρουν την πρόκριση: “Εμείς έχουμε το κίνητρο και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση και να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας. Νιώθω πολύ καλά μετά τον τραυματισμό μου αλλά αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η ομάδα και όχι πως είμαι εγώ. Η πρόκριση για να έρθει χρειάζεται πάθος και θέληση. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά σημασία αύριο έχει κυρίως η ουσία. Και η ουσία είναι να πάρουμε την νίκη”.

Για το γεγονός πως η Άντερλεχτ είναι αδιάφορη βαθμολογικά για το ματς: “Η Άντερλεχτ είναι πολύ καλή ομάδα, διαθέτει κάποιους εξαιρετικούς παίκτες. Το ότι είναι αδιάφορη, την κάνει πιο επικίνδυνη. Οφείλουμε να μπούμε αποφασισμένοι στο παιχνίδι, να έχουμε πάθος και θέληση, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση”.

Για τις απουσίες με τους Μανιάτη και Μήτρογλου: “Οι απουσίες των Μανιάτη και Μήτρογλου είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Όμως έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ και είμαι σίγουρος πως όποιος κληθεί να τους αντικαταστήσει θα τα καταφέρει επάξια. Όποιος και αν αγωνιστεί είμαι βέβαιος πως θα τα δώσει όλα για την νίκη”.

Για το αν πιστεύει πως η Άντερλεχτ έχει έρθει για τη νίκη: “Η Άντερλεχτ μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο αλλά δεν θα είναι αδιάφορη. Καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη στο Champions League. Το είδαμε και τα προηγούμενα χρόνια. Η Άντερλεχτ θα έρθει στο Φάληρο για τη νίκη”.

δολ,αμπε

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.