Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παραδόθηκε ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης

Δεκέμβριος 10th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Στο σπίτι του είχαν βρεθεί μετά από έφοδο της αστυνομίας πληθώρα ναζιστικών συμβόλων

Παραδόθηκε ο επιχειρηματίας  Αναστάσιος Πάλλης

Στον εισαγγελέα Εφετών κ. Ισίδωρο Ντογιάκο παραδόθηκε συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, το μεσημέρι της Τρίτης, ο καταζητούμενος επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης στο σπίτι του οποίου είχαν βρεθεί μετά από έφοδο της αστυνομίας πιστόλια, ναζιστικά σύμβολα, στρατιωτικές στολές, φωτογραφίες του χίτλερ.

Ο επιχειρηματίας, πρώην συνεργάτης του εφοπλιστή Β. Ρέστη ήταν καταζητούμενος ύστερα από την έκδοση σε βάρος του δύο ενταλμάτων σύλληψης.

Το πρώτο αφορούσε την εμπλοκή του στην υπόθεση επισφαλών δανείων που είχε χορηγήσει η τράπεζα FB Bank, την περίοδο που επικεφαλής της ήταν ο προσφάτως αποφυλακισθείς εφοπλιστής, ενώ το δεύτερο είχε εκδοθεί για τα όπλα που είχαν βρεθεί στο Μουσείο που διατηρούσε.

Ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας εμφανίστηκε αυτοβούλως με τον δικηγόρο του  και σε λίγο αναμένεται να οδηγηθεί στην Ευελπίδων, προκειμένου να εκτελεστούν τα εντάλματα και ακολούθως να οδηγηθεί στις ανακρίτριες που χειρίζονται τις υποθέσεις της τράπεζας και των όπλων.

δολ, newsbeast

This entry was posted on Τρίτη, Δεκέμβριος 10th, 2013 at 13:19 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply