Τουλάχιστον έξι πυροβολισμούς αντάλλαξαν οι αστυνομικοί με δύο υπόπτους για διάρρηξη στον Πειραιά – Οι κακοποιοί εμβόλισαν μοτοσυκλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ

Μέρα μεσημέρι στο Φάληρο και μάλιστα σε μια πολυσύχναστη περιοχή πολύ κοντά σε σταθμούς του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και του τραμ -ακριβώς δίπλα στο γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης»- δύο αδίστακτοι κακοποιοί με καλάσνικοφ πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών  της ομάδας Δίας. 

Το «πιστολίδι» ξεκίνησε όταν οι δύο αστυνομικοί της Δίας σταμάτησαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο και προσπάθησαν να ελέγξουν τους δύο επιβάτες του Volkswagen με πινακίδες Θεσσαλονίκης.

Το ύποπτο όχημα ακινητοποιήθηκε με το σήμα των μοτοσυκλετιστών. Οταν όμως οι αστυνομικοί επιχείρησαν να το προσεγγίσουν ο οδηγός του Volkswagen έκανε όπισθεν και εμβόλισε την μοτοσυκλέτα των αστυνομικών. Ταυτοχρόνως, κάποιος εκ των υπόπτων πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών με καλάσνικοφ. Οι αστυνομικοί έπεσαν κάτω για να προστατευθούν και ανταπέδωσαν τα πυρά, όμως οι δύο κακοποιοί «γκάζωσαν» το αυτοκίνητο και κατάφεραν να διαφύγουν οδηγώντας αντίθετα στον παράδρομο δίπλα στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Από τις υπάρχουσες πληροφορίες προκύπτει ότι οι ληστές με τα καλάσνικοφ και οι αστυνομικοί αντάλλαξαν τουλάχιστον έξι πυροβολισμούς.

Το περιστατικό ξεκίνησε περίπου στις 11 το πρωί, όταν η Άμεση Δράση έλαβε κλήση για πιθανή διάρρηξη στην περιοχή γύρω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Για τον έλεγχο της πληροφορίας κινητοποιήθηκαν αμέσως μοτοσυκλετιστές της ομάδας Δίας. Μόλις έφτασαν έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά είδαν να απομακρύνεται από την πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου ένα αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen, μαύρου χρώματος. Οι αστυνομικοί της ομάδας Δίας ακολούθησαν το ύποπτο ΙΧ και το σταμάτησαν για έλεγχο στην περιοχή του Φαλήρου, πολύ κοντά στο parking του σταδίου «Γ.Καραϊσκάκης».

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, για το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι ύποπτοι δεν έχει δηλωθεί κλοπή.

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή για τον εντοπισμό των υπόπτων.

πρώτο θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.