Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία ο Γιώργος Κασαπίδης

Δεκέμβριος 9th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Giorgos-KasapidisΜια ανάσα από την επιστροφή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι είναι ο Γιώργος Κασαπίδης, μετά τη στάση που επέλεξε να κρατήσει κατά την ψηφοφορία στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2014, ψηφίζοντας “παρών”.

Ο Γιώργος Κασαπίδης δεν διέρρηξε τους δεσμούς του με τη ΝΔ μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, ενώ και η συνολική στάση την οποία έχει κρατήσει όλο το προηγούμενο διάστημα ως “ανεξάρτητος”, δεν ενόχλησε το Μέγαρο Μαξίμου με χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Σύμφωνα με τα ysterografa.gr, η επάνοδος του Γιώργου Κασαπίδη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα ενισχύσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία της σημερινής κυβερνητικής παράταξης, και θα κλείσει ένα ακόμη ρήγμα στην Κεντροδεξιά.

This entry was posted on Δευτέρα, Δεκέμβριος 9th, 2013 at 10:16 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply