Για πλάκα…Έπαιξε όσο χρειαζόταν… Ο Ατρόμητος επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ, παίζοντας καλά για ένα ημίχρονο. Ο κορυφαίος του αγώνα Μπρίτο άνοιξε το σκορ στο 17’, ενώ ο Νάστος με ωραία κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Ο Παπαδόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 86’.

Προσπάθησε στο δεύτερο ο ΟΦΗ, αλλά η φλύαρη κατοχή της μπάλας δεν του έφερε τίποτα, αφού προσπαθούσε με βαθιές μπαλιές και με ανορθόδοξο τρόπο να φτάσει στην εστία του Τσενάμο.
Το ματς:
Με κεκτημένη ταχύτητα από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, αλλά με πολλές αλλαγές ξανά στην ενδεκάδα του, ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις του. Ο κορυφαίος, μαζί με τον Καραμάνο, του πρώτου ημιχρόνου, Μπρίτο, άνοιξε το σκορ και έβαλε την ομάδα του Παράσχου στη θέση του οδηγού. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν πιο απλά. Με σωστή κυκλοφορία, αλληλεπικαλύψεις και διάθεση να συνεχίσει να επιτίθεται ο Ατρόμητος συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες φύγουν για τα αποδυτήρια, το γκολ υπέροχο γκολ του Νάστου φάνηκε να «κλειδώνει» ένα πρώτο 45λεπτο, ιδανικό για την ομάδα του Περιστερίου, η οποία έδειχνε πολύ καλά στοιχεία το παιχνίδι της. Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ, έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, προσπάθησε να φτάσει στην περιοχή του Ατρόμητου, ωστόσο τις δύο φορές που το έκανε, έγινε από λάθος των γηπεδούχων. Το 2-0 συνόδευσε τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να μην κάνει αλλαγή, να έχει ωστόσο τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Οι Κρητικοί πάλευαν να αναπτυχθούν, να πιέσουν λίγο ψηλότερα τον Ατρόμητο και να φτάσουν σε ένα γκολ, το οποίο θα τον ξαναέβαζε στο παιχνίδι. Ωστόσο, αυτό γινόταν με ανορθόδοξο τρόπο, απέναντι στον Ατρόμητο, του Παράσχου, ο οποίος μετέτρεψε στο 4-4-2 σε ένα πιο σφιχτό 4-5-1.

Τα λεπτά κυλούσαν και το μόνο που άλλαξε ήταν ο δείκτης του σκορ. Ο Παπαδόπουλος, μετά από πάσα… πάρε-βάλε του Ούμπιντες έκανε το 3-0, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος, μετά την ισοπαλία με τον Πλατανιά, επέστρεψε στις νίκες, ενώ ο ΟΦΗ, μετά από κάποια καλά αποτελέσματα, γνώρισε και πάλι την ήττα.


Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Ατρόμητος – ΟΦΗ για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ΟΠΑΠ:

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (89’ Γεωργίου), Ουμπίντες, Μπρίτο (83’ Μπάλλας), Καραμάνος (73’ Φάμπιο), Παπαδόπουλος.

Στον πάγκο: Σηφάκης, Φυτανίδης, Πίτου Γκαρσία, Καλλέργης.

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς, Μιλιάζες, Μακρής, Όγιος, Ζε Εντουάρντο (73’ Μακουκούλα), Κουτσιανικούλης (82’ Μονιάκης), Παπάζογλου.

Στον πάγκο: Δασκαλάκης, Βερόν, Μπανούσης, Δαμιανάκης, Στάθης.

Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Χαρίσης (Γρεβενών)
Γήπεδο: Περιστερίου

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.