Παρουσιάστηκε στη Βραζιλία από τους Ζέεντορφ και Καφού

Μπρασούκα, η επίσημη μπάλα του Παγκοσμίου ΚυπέλλουΚαι το όνομα αυτής: Μπρασούκα! Ετσι θα ονομάζεται η επίσημη μπάλα του Μουντιάλ του 2014 και με αυτή θα διεξαχθούν το καλοκαίρι τα παιχνίδια της διοργάνωσης στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Οι αστέρες Κλάρενς Ζέεντορφ και Καφού παρουσίασαν την μπάλα σε ειδική εκδήλωση στη χώρα που θα φιλοξενήσει το Μουντιάλ. «Brazuca» σημαίνει βραζιλιάνικο και αναφέρεται στον τρόπο ζωής των βραζιλιάνων, ενώ ξεχωρίζουν τα τρία διαφορετικά χρώματα που φέρει η μπάλα, το γαλάζιο, το πράσινο και το πορτοκαλί.

Όπως αναφέρεται από την Adidas η εν λόγω μπάλα δοκιμάστηκε σε όλες τις συνθήκες για περίπου δύο χρόνια και από 30 διαφορετικές ομάδες σε τρεις ηπείρους. Τη νέα μπάλα δοκίμασαν μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως οι Λιονέλ Μέσι, Ίκερ Κασίγιας, Στίβεν Τζέραρντ, Φερνάντο Τόρες, Λούκας Ποντόλσκι, Ντάνι Άλβες, Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ και Ζινεντίν Ζιντάν.

το βήμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.