Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σημαντικός ο Δεκέμβριος για το γήπεδο της ΑΕΚ…

Δεκέμβριος 6th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Προβληματισμός για Ανάκογλου και Πόποβιτς
Σημαντικός ο Δεκέμβριος για το γήπεδοΟι επόμενες κινήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ για να πάρει την άδεια για το γήπεδο. Καθοριστικός ο τρέχων μήνας.

Σημαντικός αναμένεται ο Δεκέμβριος σε ότι αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ. Δεν έχει προκύψει κάποια δυσλειτουργία, κάποια καθυστέρηση μέχρι στιγμής και όλα εξελίσσονται ομαλά. Ωστόσο, θα πρέπει να γίνουν κάποια βήματα για να κατατεθεί ο φάκελος στην Πολεοδομία και να πάρει η «Ένωση» την άδεια.

Σε εξέλιξη είναι οι διαπραγματεύσεις του project manager, Δημήτρη Ανδριόπουλου με την Περιφέρεια, η οποία έχει πλήρη εικόνα για το σχέδιο του γηπέδου, καθώς έχει λάβει τις προμελέτες.

Υπολογίζεται, πως μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο. Στη συνέχεια, το θέμα θα περάσει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να εγκριθεί και τυπικά. Θεωρείται πολύ δύσκολο να κολλήσει το θέμα εκεί, διότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις της UEFA το γήπεδο που ετοιμάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογίσουμε και τις επαφές που θα γίνουν και με αρμόδια Υπουργεία.

Προβληματισμός για δύο

Προβληματισμένος με τους Πόποβιτς και Ανάκογλου είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Ο πρώτος δεν έχει ικανοποιήσει αγωνιστικά τον Έλληνα τεχνικό, καθώς δείχνει εκτός κλίματος. Ο δεύτερος εμφανίζεται ακόμα ανέτοιμος και επηρεασμένος από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Οι δύο τους χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή στο χθεσινό δίτερμα, αλλά δύσκολα θα παίξουν κόντρα στον Κυανό Αστέρα την Κυριακή(8/12, 15:00) για το πρωτάθλημα.

sport-fm

 

This entry was posted on Παρασκευή, Δεκέμβριος 6th, 2013 at 15:27 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply