Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

5 έξυπνα τρικς για να καλύψεις τις ενοχλητικές άσπρες τρίχες

Δεκέμβριος 4th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Αν έχεις σημαντικό ραντεβού και δεν πρόλαβες το ραντεβού με το κομμωτήριο δώσε τη λύση μόνη σου!

5 έξυπνα τρικς για να καλύψεις τις ενοχλητικές άσπρες τρίχες1. Μην τις τραβήξεις. Είναι σίγουρο πως θα μπεις στον πειρασμό -αφού σου φαίνεται η πιο εύκολη λύση- αλλά μην το κάνεις. Το απότομο τράβηγμα καταστρέφει το ωοθυλάκιο της τρίχας και αν το κάνεις συχνά θα μείνεις με μπαλώματα στο κεφάλι σου.

2. Κάνε πλεξίδες. Η γαλλική πλεξίδα ή οι πλεξίδες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού είναι ένας πολύ έξυπνος και κομψός τρόπος να κρύψεις τις άσπρες τρίχες.

3. Άλλαξε την χωρίστρα. Στις περισσότερες γυναίκες οι άσπρες τρίχες εμφανίζονται περισσότερο στη μία πλευρά του κεφαλιού. Φέρε τα μαλλιά σου προς την πλευρά που εμφανίζονται οι περισσότεροες. Μην τα χτενίσεις, και μην τα «πατικώσεις». Προτίμησε το στιλ «μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι».

4. Φόρεσε κορδέλα ή μαντήλι. Με ένα κομψό μαντήλι ή μια φαρδιά κορδέλα κάλυψε τις ρίζες τις ρίζες και άφησε να φαίνονται μόνο οι άκρες.

5. Άνοιξε το νεσεσέρ σου! Αυτή η περίπτωση ενδείκνυται αν έχεις σημαντικό ραντεβού και δεν προλαβαίνεις να επισκεφτείς το κομμωτήριο σου. Χρησημοποίησε ένα make up σε powder μορφή, ή μια σκιά ματιών ή ένα foundation που ταιριάζει στο χώμα μαλλιών σου και με ένα πινέλο  πέρασε τις ρίζες των μαλλιών σου. Πρόσεξε μην το παρακάνεις και στόχευσε σε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

This entry was posted on Τετάρτη, Δεκέμβριος 4th, 2013 at 14:23 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply