Η «βασίλισσα» είναι εδώ!Τρεις μήνες μετά και πιο συγκεκριμένα από την 2η αγωνιστική, η Βέροια πανηγύρισε τρίποντο! Σε ένα παιχνίδι βγαλμένο από τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ, η «βασίλισσα του βορρά» επικράτησε του Λεβαδειακού με το… χορταστικό 4-3 και επέστρεψε στις νίκες! Εκπληκτικό παιχνίδι, με τους Βοιωτούς να προηγούνται δύο φορές (1-0 και 2-1), όμως η ομάδα της Ημαθίας το έφερε… τούμπα, με τα έξι τέρματα να μπαίνουν στο δεύτερο μέρος.

Έτσι, μετά από πολύ καιρό, οι θριαμβευτές δεν είναι πια ουραγοί στη Σούπερ Λίγκα, έχοντας 10 βαθμούς κι έχοντας βάλει από κάτω τους, τους Άρη και Απόλλωνα Σμύρνης! Από την άλλη, οι ηττημένοι δεν ανησυχούν για την ώρα!

Το ματς

Προτού καλά-καλά «ζεσταθούμε» για το τι θα ακολουθήσουμε, ήρθε ο Σανγκέτι να βάλει… φωτιά στο παιχνίδι όταν στο 2’ σκόραρε για τον Λεβαδειακό και τον έβαλε σε θέση οδηγού! Στη συνέχεια η Βέροια πήρε τα πάνω της, ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, όμως σε όσες περιπτώσεις προσπαθούσε να απειλήσει δεν τα κατάφερνε, γιατί ο Πριζόφσκι ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και έβγαζε τα σουτ και τις κεφαλιές των Τραπ και Μρντάκοβιτς!

Κι αν το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μόλις ένα τέρμα… μετά ήρθε καταιγίδα. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός πως στο δεύτερο μέρος μπήκαν έξι γκολ! Την αρχή έκανε ο Μρντάκοβιτς στο 51’, όταν επωφελήθηκε το κενό στην άμυνα κι από το δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Και πάλι η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ! Ο Ορτέγκα μπήκε στον αγώνα στο 58’ και δύο λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα, βάζοντας μπροστά στο σκορ για δεύτερη φορά τους «πράσινους»!

Κι αν η χαρά της Βέροιας δεν κράτησε πολύ πριν (με την ισοφάριση), τότε αυτή των Βοιωτών ήταν ένα… τίποτα! Γιατί στο 63’ ο Καλτσάς πήρε το… αίμα του πίσω για το χαμένο τετ-α-τετ που είχε νωρίτερα και έφερε το παιχνίδι στα ίσα! Η ομάδα της Ημαθίας δεν έμεινε στην ισοπαλία αυτή την φορά. Επωφελούμενη το αυτογκόλ του Πετράτσι στο 70’ πήρε… κεφάλι για πρώτη φορά στο σκορ, ενώ δέκα λεπτά πριν το φινάλε ο Μρντάκοβιτς έκανε την κούρσα της… ζωής του, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Μπεν και εκείνος «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του, για το 4-2.

Το μόνο που κατάφερε ο Λεβαδειακός ήταν να διαμορφώσει στις καθυστερήσεις το τελικό σκορ, με τέρμα του Καπό που απλώς έδωσε μια νότα για το «τρελό» στα τελευταία δευτερόλεπτα, χωρίς βέβαια να αλλάξει κάτι!

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Βέροια-Λεβαδειακός για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Παππάς (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παυλίδης, Τραπ, Γεωργιάδης – Πετράτσι, Μάρτινς

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Αναστασόπουλος, Μοχαμαντού, Γεωργιάδης, Σιόντης (46΄ Καλτσάς), Μρντάκοβιτς, Μπεν, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπαργκάν (54΄ Ζεζίνιο), Όστοϊτς (75΄ Παυλίδης), Τραπ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Πριζόφσκι, Σανγκινέτι, Μουλόπουλος, Σκέμπης, Λαμπρόπουλος, Κονέ (74΄ Καπό), Πετράτσι, Ροτζέριο, Μάντζιος, Γιάντσης (58΄ Ορτέγκα), Κάντζι (85΄ Βασιλείου).

δολ,αμπε,sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.