Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτή είναι η νέα μπουτίκ του Λάκη Γαβαλά στο Κολωνάκι

Νοέμβριος 30th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Η επιστροφή στον τόπο του… «εγκλήματος» – Τι κι αν συνελήφθη για έκτη φορά την Τετάρτη για χρέη προς το Δημόσιο, ο σχεδιαστής δε μασάει…

Επιστρέφει πιο δυνατός από ποτέ σε αυτό αγάπησε όσο τίποτα. Την μόδα.«Καλημέρα σήμερα θα έχω ακόμα μία μέρα ταλαιπωρίας… Μακάρι να βρω τον τρόπο να σωθεί η Ελλάδα». Με αυτό το tweet σχολίασε την έκτη σύλληψή του, την Τετάρτη, για χρέη στο Δημόσιο ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία με χιούμορ.

Τελικά η δίκη του αναβλήθηκε για τις 27 Οκτωβρίου του 2014. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ένας άνθρωπος σαν τον Γαβαλά θα μείνει άπραγος.

Ο σχεδιαστής, κάνοντας ένα δυνατό come back (πέρα από το Dancing with the star) άνοιξε νέα μπουτίκ, στην καρδιά της αγαπημένης του περιοχής, το Κολωνάκι.

Όλο το διάστημα της προετοιμασίας για το άνοιγμα της μπουτίκ, ο  Γαβαλάς «ανέβαζε» αρκετές φωτογραφίες του μαγαζιού, στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο πως είναι πιο έτοιμος από ποτέ για μια νέα αρχή στο χώρο της μόδας

πρώτο θέμα

This entry was posted on Σάββατο, Νοέμβριος 30th, 2013 at 14:12 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΕΡΓΑΣΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply