Το συλλεκτικό κόσμημα παρουσίασε η Folli Follie σε συνεργασία με το σωματείο I LIVE FOR ME
Βραχιόλι γίνεται σύμβολο στον αγώνα κατά του καρκίνουΈνα συλλεκτικό βραχιόλι σχεδιασμένο να γίνει σύμβολο στον αγώνα κατά του καρκίνου παρουσίασε η Folli Follie.

Η σχεδιαστική ομάδα της Folli Follie εμπνεύστηκε από το λογότυπο του μη κερδοσκοπικό σωματείου I LIVE FOR ME και δημιούργησε ένα μοναδικό βραχιόλι όπου πρωταγωνιστεί το σύμβολο κάθε μεταμόρφωσης: η πεταλούδα.

Η Folli Follie και το I LIVE FOR ME βρήκαν στο πρόσωπο της Τόνιας Σωτηροπούλου την ιδανική πρέσβειρα για αυτή την πρωτοβουλία. Η Τόνια Σωτηροπούλου αγκάλιασε με ενθουσιασμό την ενέργεια και με χάρη πόζαρε φορώντας το κομψό και διαχρονικό βραχιόλι της Folli Follie, καλώντας όλους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Το συλλεκτικό βραχιόλι I LIVE FOR ME της Folli Follie συνδυάζει τους nude τόνους με το χαρακτηριστικό ροζ χρυσό της Folli Follie και θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές Δεκεμβρίου. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για να ενισχύσουν τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού σωματείου I LIVE FOR ME για την υποστήριξη ανθρώπων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα.

Το συλλεκτικό βραχιόλι μπορείτε να αναζητήσετε σε όλα τα σημεία πώλησης Folli Follie. Ανακαλύψτε το ιδανικό δώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα φετινά Χριστούγεννα. Ένα βραχιόλι που θα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και πάντα θα συμβολίζει την ανεξάντλητη δύναμη του ανθρώπου και την αέναη δυνατότητά του να μεταμορφώνεται και να μεταμορφώνει τις συνθήκες γύρω του, ακόμα και τις πιο δύσκολες.

Η τιμή του είναι 40 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες: www.follifollie.com

newsbeast

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.