Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τελετή ονοματοδοσίας «Λορέντζος Μαβίλης» από την «Εγνατία Οδός Α.Ε.»…

Νοεμβρίου 29th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία και η «Εγνατία Οδός Α.Ε.» διοργανώνουν τελετή ονοματοδοσίας της σήραγγας της Εγνατία Οδού που βρίσκεται στον Δρίσκο Ιωαννίνων σε «σήραγγα Λορέντζος Μαβίλης», προς τιμήν του ηρωικά πεσόντος στην περιοχή αυτή, εθελοντή πολεμιστή, ποιητή και βουλευτή Λορέντζου Μαβίλη στις 28 Νοεμβρίου του 1912. Τη σχετική πρόταση έκανε το Ίδρυμα της Βουλής ύστερα από εισήγηση του κ. Βύρωνα Πολύδωρα, πρώην Προέδρου της Βουλής και Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Ιδρύματος.

Στην τελετή θα μιλήσουν ο κ. Βύρων Πολύδωρας, πρώην Πρόεδρος της Βουλής και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος, ο κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου Γενικός Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, ο κ. Φίλιππος Φίλιος, Δήμαρχος Ιωαννιτών και ο κ. Παρασκευάς Σαββαΐδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας «Εγνατία Οδός Α.Ε.».

Η σχετική τελετή θα γίνει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ώρα 16.00 στην είσοδο της σήραγγας από την πλευρά των Ιωαννίνων.

This entry was posted on Παρασκευή, Νοεμβρίου 29th, 2013 at 07:03 and is filed under ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply