Μετά την ήττα από την Παρί

Ο τραυματισμός του Μήτρογλου επισκίασε την αισιοδοξία του ΜίτσελΆσχημα ήταν τα μηνύματα από το Παρίσι, αναφορικά με τον τραυματισμό του Κώστα Μήτρογλου στη διάρκεια του αγώνα με την Παρί. Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για απουσία τριών περίπου εβδομάδων κάτι που σημαίνει πως ο «πιστολέρο» χάνει τον «τελικό» της 10ης Δεκεμβρίου με την Άντερλεχτ στο Καραϊσκάκη.

Ο 25χρονος επιθετικός χτύπησε στο δεξί του πόδι, στα τελευταία λεπτά του αγώνα στο «Παρκ ντε Πρενς» και αυτό πιθανότατα θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για τις επόμενες 20 ημέρες. Ωστόσο, η κατάσταση του Έλληνα στράικερ θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή της «ερυθρόλευκης» αποστολής στην Ελλάδα.

Xάνει Άντερλεχτ και ο Μανιάτης

Εξάλλου, ο Γιάννης Μανιάτης θα χάσει το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Άντερλεχτ στο Φάληρο. λόγω της κάρτας που δέχτηκε στο Παρίσι.

Ικανοποίηση, αισιοδοξία, αλλά και… στενοχώρια

Στο μεταξύ, στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών επικρατεί ικανοποίηση για την συνολική εικόνα και την προσπάθεια της ομάδας στο 90λεπτο με την Παρί, αισιοδοξία ότι η πρόκριση θα έρθει στο τελευταίο παιχνίδι, ενώ υπάρχει και στενοχώρια για τη χαμένη ευκαιρία του αποτελέσματος στο Παρίσι.

Χαρακτηριστική είναι η «σιγουριά» του Μίσελ πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τη νίκη επί της Άντερλεχτ και κατ’ επέκταση την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

«Υπάρχει μία γλυκιά γεύση, καθώς ήρθαμε τόσο κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά και πικρή γιατί δεν τα καταφέραμε. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα με την Άντερλεχτ. Είμαστε θετικοί και πιστεύουμε πως μπορούμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Η ομάδα έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο. Αυτό που μας λείπει είναι η εμπειρία, ούτως ώστε να μην συμβαίνουν πράγματα στα τελευταία λεπτά όπως έγινε σήμερα. Σήμερα πιστεύαμε πως δεν θα χάναμε. Τώρα έχουμε πίστη για τον αγώνα με την Άντερλεχτ».
Τέλος, για τον «τελικό» με την Άντερλεχτ, σχολίασε: «Δύο λεπτά πριν τελειώσει η σημερινή αγωνιστική ήμασταν στην πρόκριση. Με τις ισοπαλίες και στα δύο ματς, όμως στο τέλος η Μπενφίκα κέρδισε και εμείς χάσαμε. Όμως, στο ποδόσφαιρο ποτέ κάτι δεν είναι εύκολο. Θα πρέπει να περιμένουμε την τελευταία στιγμή για να καταφέρουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας και ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε».

Απογοητευμένος ο Μασάντο

Ο Πάουλο Μασάντο μετά το τέλος του αγώνα αρκέστηκε να γράψει στο facebook μία λέξη: Disappointed. Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία στο 90′ να πάρει από τώρα την πρόκριση στους «16». Και μπορεί να έχει την τύχη στα χέρια του, η πρώτη όμως αντίδραση του Μασάντο μετά τον αγώνα ήταν να γράψει στο facebook μία λέξη για να εκφράσει τι νιώθει: «Απογοητευμένος».

Μότα: «Ήμασταν πολύ καλύτεροι»

Ο Τιάγκο Μότα θεωρεί πως η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί του Ολυμπιακού ήταν δίκαιη: «Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και την πρώτη θέση στον όμιλο. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα μετά την αποβολή του Βεράτι, αλλά έχουμε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα και κερδίσαμε με την καρδιά μας, κάτι που είναι σημαντικό. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις παίζοντας με δέκα παίκτες», δήλωσε ο μέσος των Παριζιάνων.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.