Σάλο εξακολουθεί να προκαλεί η συνέντευξη που παραχώρησε ο γιατρός του Michael Jackson, Conrad Murray, τρία χρόνια μετά τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή.

«Θέλετε να ξέρετε πόσο δεμένοι ήμασταν; Κρατούσα το πέος του κάθε βράδυ! Έπρεπε να του βάλω προφυλακτικό για να του περάσω καθετήρα, γιατί ο Michael δεν ήξερε πώς να βάζει προφυλακτικό και έτσι το έκανα εγώ για εκείνον», είπε ο Conrad Murray σε πρόσφατη συνέντευξή του σε βρετανική εφημερίδα.

Ο Conrad Murray ανέφερε ότι χρειαζόταν αντικατάσταση γοφού, φορούσε ψεύτικη μύτη, δεν ήταν βιολογικός πατέρας κανενός από τα τρία παιδιά του και δεν είχε κοιμηθεί ποτέ με την πρώην σύζυγό του Debbie Rowe, ενώ είχαν αστειευτεί με το γεγονός.

«Ο Michael Jackson ήταν ναρκομανής. Ο Michael Jackson σκότωσε κατά λάθος τον Michael Jackson», υποστηρίζει ο γιατρός, λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του, μετά από ποινή διετούς κάθειρξης για τον θάνατο του pop star.

zougla

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.