Λαζόπουλος για Σφακιανάκη: Το μυαλό του δεν μπορεί να παράγει και κάτι άλλο
«Στον κ. Γεωργιάδη ο Θεός δεν έδωσε αυτιά, έδωσε μόνο στόμα»Για την παράσταση «Sorry I am Greek» μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Είναι μια παράσταση που ξεκίνησε από το εξωτερικό. Άνθρωποι μιλάνε για μετά την κρίση. Είναι η άποψη που διαμορφώνεται μέσα από τις συζητήσεις», είπε και ανέφερε ότι η βάση του είναι το θέατρο.

Τόνισε όμως ότι θα επιστρέψει στην τηλεόραση αφού είναι ήδη σε γυρίσματα. «Δεν είναι κακές οι αντιπαλότητες. Δεν είναι κακό το να διαφωνείς και κάποιος να σου λέει μια αντίθετη άποψη. Η κουβέντα γίνεται για να μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Δεν μπορούμε να πάμε πουθενά», είπε αναφερόμενος στις αντιπαλότητες που ενδεχομένως να υπάρχουν από την κριτική του.

Ο Λάκης Λαζόπουλος όμως σχολίασε και την εμφάνιση του Άδωνι Γεωργιάδη νωρίτερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. «Στον κ. Γεωργιάδη ο Θεός δεν έδωσε αυτιά, έδωσε μόνο στόμα. Ένας άνθρωπος που τον παρακαλάς να σταματήσει, και λέει “αφήστε με να μιλήσω”», είπε και πρόσθεσε: «Έχει προσωπικό πρόβλημα με τον κόσμο» και μάλιστα αναπαριστούσε την προσωρινή αποχώρησή του.

«Οι πολιτικοί έρχονται στην τηλεόραση γιατί δεν μπορούν να βγουν στην κοινωνία», συμπλήρωσε.

Σχολίασε όμως και τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας: «Ο καθένας βγάζει ό,τι καταλαβαίνει. Διαφωνώ απόλυτα με ό,τι λέει αλλά καταλαβαίνω ότι το μυαλό του δεν μπορεί να παράγει και κάτι άλλο». Και συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν ισχυρίζομαι ότι ένας άνθρωπος είναι κατώτερος στο μυαλό. Είναι συστημικότατο κόμμα η Χρυσή Αυγή».

Δείτε το απόσπασμα εδω:

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.