Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γεωργιάδης: Ο πολίτης θα αγοράζει φάρμακα σε τιμές Σαμαρά ή σε τιμές Τσίπρα…

Νοέμβριος 27th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Γεωργιάδης: Από αύριο ο πολίτης θα αγοράζει φάρμακα σε τιμές Σαμαρά ή σε τιμές Τσίπρα«Η συνάντησή μου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν προγραμματισμένη εδώ και μία εβδομάδα, τον ευχαριστώ που με δέχθηκε και για τις συμβουλές που μου έδωσε» δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τη συνάντησή του που είχε την Τρίτη (26/11), με τον Κάρολο Παπούλια.

Ο υπουργός Υγείας ενημέρωσε τον κ. Παπούλια για τα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο της υγείας και τα οποία -όπως είπε- «σιγά-σιγά θα καταφέρουμε να λυθούν».

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι έχει ζητήσει από το πρωί συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να τον ενημερώσει επί της τροπολογίας για τα φάρμακα και -όπως ανέφερε- «να διασώσει τον ΣΥΡΙΖΑ από ένα μεγάλο λάθος. Είμαι πρόθυμος να πάω στην Κουμουνδούρου, γιατί ίσως έχει πέσει θύμα κακών συμβουλών».

«Αύριο στη Βουλή» συνέχισε ο υπουργός Υγείας,«θα ψηφιστεί η τροπολογία και μετά από αυτό θα μπορεί ο πολίτης να αγοράζει σε τιμές Σαμαρά ή σε τιμές Τσίπρα».

ημερησία

This entry was posted on Τετάρτη, Νοέμβριος 27th, 2013 at 09:25 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply